Close sidebar
Close sidebar

Cum se simte Emi, adolescentul înjunghiat în Grădina Botanică? Starea sa se îmbunătățește

Emi, tânărul de 19 ani atacat în Grădina Botanică, se simte puțin mai bine. Ce spun medicii despre starea lui de sănătate?

Estera Maria,

Cum se simte Emi, adolescentul înjunghiat în Grădina Botanică? Starea sa se îmbunătățește


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Emi, băiatul în vârstă de 19 ani care a supraviețuit atacului sângeros din Grădina Botanică din Craiova se afla în continuare în secția de Terapie Intensivă, dar stare sa s-a îmbunătățit puțin.

Cadrele medicale au fost rezervate cu privire la starea lui de sănătate. El a ajuns la spital într-o stare extrem de gravă. În cursul zilei de joi, reprezentanții spitalului spuneau că evoluția stării de sănătate a lui Emi poate fi imprevizibilă.

Cum se simte Emi acum?

„Pacientul se află în continuare in ATI, însă este conştient, stabil respirator şi hemo-dinamic. Primeşte în continuare tratament complex şi susţinut de terapie intensivă, este supravegheat şi monitorizat atent permanent, este îngrijit şi tratat de aceeaşi echipă multidisciplinară de medici.

Putem confirma evoluţia favorabilă a stării de sănătate a pacientului”, au transmis, duminică seară, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

Citește și: Mama lui Emi, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, a reacționat: ”Vreau doar să stau să mă rog pentru copilul meu"

Autorul faptelor sângeroase de la Grădina Botanică, un tânăr de 17 ani, elev al Colegiului Național Militar „Tudor Vladimirescu”, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Procurorii îl acuză de omor şi tentativă de omor.

Mama Melisei, copila de 14 ani ucisă în Grădina Botanică din Craiova, varsă lacrimi de durere după ce fetița ei s-a stins

Atacatorul de la Grădina Botanică a curmat viața unei copile de doar 14 ani, prietena lui Emi. Astfel, minorul de 17 ani a lăsat îndoliată o familie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Melis, adolescenta omorâtă în Grădina Botanică

Mama copilei de 14 ani a transmis un mesaj dureros după tragedie. Femeia i-a anunțat pe cunoscuți unde pot merge pentru a-și lua rămas bun de la Melisa.

„În urma tragicului eveniment petrecut ieri, în Grădina Botanică, îngerașul nostru scump se află, din această după-amiază, la Capela Bisericii Sf.  Spiridon (în spatele Farmaciei 3F).

Citește și: VIDEO. „I-a spus că o omoară”. Adolescentul care și-a omorât fosta iubită în grădina botanică din Craiova ar fi premeditat totul. Dezvăluiri șocante

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Melis, eroul nostru, ai fost o lumină blândă în viețile noastre, un înger care ne-a adus bucurie și iubire necondiționată. Îți vom purta amintirea în inimile noastre mereu!   Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău prețios!“, a postat pe facebook Ana Maria Lungu, mama Melisei.

Melis va fi înmormântată joi, pe 29 iunie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI