Un accident halucinant s-a petrecut lângă Parcul Pantelimon din Capitală. Doi copii de 7, respectiv 9 ani au fost spulberați pur și simplu de o mașină în parcarea de lângă parc.

Băiatul, în vârstă de 9 ani, nu a mai putut fi salvat, în ciuda efortului depus de personalul medical care a ajuns la locul accidentului. Fetița a scăpat cu viață, dar a fost transportată la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală cu răni extrem de grave.

Citește și: VIDEO Primele imagini de la locul tragediei din Pantelimon. Martorii accidentului, în șoc după ce un copil a murit, iar altul a ajuns în stare gravă la spital

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

accident pantelimon, tragedie, copil mort, operatie

Medicii s-au luptat 9 ore să îi refacă piciorul fetiței

Familia victimelor este îngenuncheată de durere și speră că fetița să își revină cât mai repede. În acest sens, vin vești bune de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală. O echipă formată din medici chirurgi anesteziști a luptat 9 ore în sala de operație ca să îi refacă piciorul copilei. În cadrul intervenției chirurgicale, specialiștii au reușit să îi refacă piciorul, tegumentele, mușchii și chiar și oasele fetei.

Medicii vorbesc despre mai multe fracturi pe care fetița le-a căpătat în urma impactului extrem de violent. Chiar și așa, copila este într-o stare destul de stabilă pentru situația actuală. Fata este intubată și ventilată mecanic.

Între timp, pe numele adolescentului de aproape 17 ani care se afla la volanul mașinii care a provocat tragedia, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

În urma accidentului de duminică, băiatul s-a ales cu patru capete de acuzare: ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul fără a deține permisul necesar.  În acest moment sunt șanse mari ca tânărul să ajungă în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: VIDEO Un bărbat din Capitală, lovit cu satârul în cap pentru că a fugit după un hoț de țigări. Atacatorul este un băiat de 15 ani

accident pantelimon, tragedie, copil mort, operatie


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si