Close sidebar
Close sidebar

Cum se simte Kate Middleton? Anunțul a fost făcut chiar de Prințul William

Prințul William al Marii Britanii a făcut mărturii despre cum se simte soția lui. Aceasta urmează ședințele de chimioterapie preventivă pentru cancer.

Stefania Pavel,

Imagini cu Kate Middleton.

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Noi informații din Marea Britanie! Prințul William al Marii Britanii, în vârstă de 41 de ani a făcut vineri declarații unice despre starea de sănătate a soției sale, diagnosticate cu cancer, scrie Reuters.

Care este starea prințesei Kate?

Acesta a spus în timpul unei vizite la un spital comunitar din Insulele Scilly, în largul coastei Cornwall, în sud-vestul Angliei, despre Kate Middleton că "se simte bine", în timp ce aceasta urmează ședințe de chimioterapie preventivă. Moștenitorul tronului, care este și Ducele de Cornwall, s-a aflat într-o călătorie de două zile în regiune, unde a văzut un amplasament pentru un nou proiect de combatere a fenomenului persoanelor fără adăpost.

William s-a întâlnit, de asemenea, cu operatorii portuari și cu oamenii de afaceri locali din St Mary's, cea mai mare dintre insule, discutând cu aceștia despre pregătirile lor pentru sezonul turistic de vară.

Kate a făcut anunțul despre recuperarea sa în luna martie, după ce a descoperit că are cancer în urma unei intervenții chirurgicale abdominale la care a fost supusă la începutul anului. 

Imagine cu prințul William și Kate Middleton.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Lista alimentelor care ne distrug sănătatea. Ce trebuie să evităm pentru o viață sănătoasă? "Consumul trebuie să fie cât mai rar"

Ea a spus atunci că se simte bine, dar biroul cuplului a precizat că nu va oferi actualizări regulate privind starea ei de sănătate și că nu va reveni la îndatoririle publice până când medicii ei nu vor spune că este suficient de bine pentru a face acest lucru.

Care este rutina prințesei?

Kate, prințesa de Wales, urmează o rutină de somn strictă, similară cu cea a regretatei sale bunici soacre, regina Elisabeta a II-a, potrivit Mirror. Așadar, se spune că prințesa se retrage la culcare la ora 22:30 în fiecare seară pentru a se asigura că este bine odihnită pentru îndatoririle sale regale din ziua următoare.

Imagini cu Kate Middleton.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: A murit un actor celebru din serialul "Game of Thrones". Ce boală necruțătoare l-a răpus în doar cinci luni?

Viitoarea regină consoastă se bucură, de asemenea, de o cină timpurie, în jurul orei 18:00, pentru a se asigura că se simte confortabil înainte de a merge la culcare, mai scris sursa de mai sus.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI