Medicii au descoperit ca muzicianul in varsta de 73 de ani sufera de arteoscleroza, iar o perioada starea lui a fost critica, artistul avand dificultati locomotorii. Sotia lui, Ana Morosanu Magdin a fost cea care i-a fost alaturi permanent si care l-a ajutat sa-si revina. Conform informatiilor furnizate de aceasta, la rugamintile prietenilor, recuperarea lui Petre Magdin este miraculoasa.

Petre Magdin, in toamna anului trecut, la un spectacol

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Petre Magdin este mai bine si se va face foarte bine pentru ca este foarte bine ingrijit, pretuit si iubit!”, a spus Ana Morosanu despre sotul ei, in urma cu ceva timp. Iar de atunci, vestile despre muzician sunt din ce in ce mai bune. Si-a reluat activitatea si pregateste chiar un proiect cu care spune ca va uimi multa lume in curand.

De altfel, la sfarsitul lunii august, in ziua in care Petre Magdin a implinit 74 de ani, sotia lui le-a spus

prietenilor ca muzicianul se simte bine si ca i-a promis sa traiasca pana la 103 ani.
“Ce poate fi mai minunat decat sa te trezesti dimineata si sa iti vezi marea iubire zambind fericit ca a implinit o varsta si ca ai posibilitatea sa ii faci toate urarile frumoase, cu toata increderea ca ele se vor implini! Mi-a promis ca va trai pana la 103 ani, sper sa se tina de cuvant pentru ca nu m-a pacalit niciodata!”, a scris Ana Morosanu pe pagina ei de socializare. 
Ana Morosanu Magdin, alaturi de sotul ei, in urma cu trei ani

De mai multi ani, Petre Magdin si sotia sa au plecat din Bucuresti si s-au mutat intr-un sat din Valcea. De altfel, momentul in care cei doi au decis sa-si schimbe viata a fost anul 2008 cand medicii i-au dat lui Magdin mai putin de un an de trait, dupa ce fusese diagnosticat cu adenom de prostata. Tot sotia lui a fost cea care l-a salvat atunci, dupa ce l-a determinat sa-si schimbe complet stilul de viata si alimentatia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si