Close sidebar
Close sidebar

Cum se spune la mulți ani de ziua numelui. 10 mesaje și SMS-uri pentru sărbătoriți

Mesajele trimise de onomastica unei persoane dragi au farmecul lor și sunt bine apreciate de sărbătorit.

Petru Luca,

Mesajele de onomastică sunt apreciate de sărbătoriți

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mesajele trimise de onomastica unei persoane dragi au farmecul lor și sunt bine apreciate de sărbătorit. Chiar dacă de multe ori uităm de ziua numelui pe care o serbează cei de lângă noi, din motive obiective, putem recupera pe parcursul zilei trimițând un mesaj, mail sau sms, în care îi urăm de bine celui care are parte de o zi specială.

Citeste si: Gabriel Cotabiță, prezentare emoționantă în noul proiect: ”O ființă care a dat mâna cu Marele Prieten, iar acesta i-a spus: "Tu încă nu, că mai ai treabă..."”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

În rândurile ce urmează, vă prezentăm 10 idei pentru un mesaj de onomastică memorabil. 

  1. Acesta este doar un mesaj purtat de vânt, îți doresc toată bucuria din lume și toată fericirea de pe Pământ!
  2. Bucuria lumii toată, zi de zi-n ușă să-ți bată, Bunul Dumnezeu să-ți dea tot ce îți dorești și-ai vrea!
  3. Cele mai calde gânduri
    și urări de sănătate, fericire, bucurii și împliniri. Să fii iubită și fericită în fiecare moment al vieții tale. La Mulți Ani de ziua numelui!
  4. O zi specială, o persoană specială și o sărbătoare specială. Fie ca visele și dorințele tale să devină realitate de acum încolo. Să ne trăiești cu numele!
  5. Fie ca, din această zi, toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece și să ai doar zile insorite și multă fericire!
    Fiecare
    sărbătorit se așteaptă să primească mesaje cât mai haioase

    Câteva mesaje de suflet atunci când vrem să urăm unei persoane dragi cu prilejul onomasticii

  6. Mesajele cu La Mulți Ani sunt greu de facut, îți doresc de ziua numelui tot ce-ți dorești și încă de-o mie de ori pe atât!
  7. Nu te-am uitat și îți doresc să ai o zi plină de împliniri cu ocazia onomasticii!
  8. Pentru ca astăzi este o zi specială pentru tine, ne alăturam celor ce
    îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți orânduiască totul cum este mai bine pentru tine.
  9. Poate nu ești chiar sfântul căruia îi porți numele, dar cu siguranță pentru mine ești un înger! La mulți ani și să ne trăiești cu numele tău ales. 
  10. Numai bine îți doresc de ziua numelui, fie care cele bune să se-adune, iar cele rele să se spele! Fericire să ai și sufletul curat!

 

 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: „Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România- radioimpuls.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI