Marius Franţescu era cunoscut drept un tată iubitor. În urmă cu două zile, însă, bărbatul s-a transformat în criminalul propriului copil în vârstă de doar 3 ani.

Marius şi Alina, soţia sa, au divorţat la notar. Supărat de decizia femeii, se pare că el a pregătit un plan de răzbunare. Înainte cu o seară de tragedie, el a mers la serviciu şi şi-a luat arma justificând că are nevoie de ea pentru o misiune.

A doua zi, aşa cum era programat, fosta soţie l-a aduc pe micuţ în vizită la ytată. Cei doi aveau custodie comună şi ziua fatidică era ziua programată pentru vizită.

În jurul prânzului când mama s-a întors să-l ia pe micuţ, bărbatul nu a deschis uşa şi nici nu a răspuns la telefon. Speriată, femeia a cerut ajutor la 112. Oamenii legii au făcut descoperirea şocantă. Copilul era aşezat într-un sac pe pat, iar poliţistul era împuşcat în cap.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vecinii au povestit că s-a auzit o singură împuşcătură. Când şi-a dat seama de nenoricire, femeia a leşinat.

Procurorul care se ocupă de caz a declarat că poliţistul a lăsat un bilet de adio prin care şi-a justificat fapta.

“Şi-a justificat oarecum gestul de a se sinucide şi de a ucide copilul”, a declarat procurorul despre conţinutul biletului, potrivit observator.tv.

Luca, copilul de 3 ani, a fost înmormântat marţi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si