Codrin Ștefănescu a postat pe Facebook un mesaj prin care le povestește urmăritorilor săi ce au făcut în aceste zile.

Cum și-a petrecut Liviu Dragnea primul weekend in libertate?

Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare după o perioadă de doi ani și două luni. Iar în primul weekend în libertate, fostul politician și-a petrecut timpul alături de persoanele dragi din viața sa, conform mesajului postat pe Fcaebook de Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al partidului din care a făcut parte Liviu Dragnea.

Totodată, Codrin Ștefănescu a mai precizat faptul că săptămâna care urmează va avea un program plin, deoarece Liviu Dragnea va merge să își facă analizele.

”Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea este cu copiii la Alexandria, eu cu Rāducu la pescuit! Ținem legătura telefonic, mâine searā ne vedem sā stabilim programul pentru săptămâna viitoare. Adicā medici, analize, spital. Vā salutām pe toți!”, a scris sâmbătă, pe rețelele de socializare Codrin Ștefănescu.

Citeste si: Liviu Dragnea CV: Ce studii are fostul lider PSD?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cum și-a petrecut Liviu Dragnea primul weekend in libertate. „..Este cu copiii la Alexandria”
Cum și-a petrecut Liviu Dragnea primul weekend in libertate. „..Este cu copiii la Alexandria”[Sursa foto: Facebook Liviu Dragnea]

Irina Tănase a izbucnit în lacrimi după aflarea veștii că Liviu Dragnea va fi eliberat

Iubita lui Liviu Dragnea, extrem de emoționată, a izbucnit în plâns atunci când a aflat decizia instanței de a-l elibera pe fostul politician. La primul interviu în ziua în care fostul politician a fost eliberat, ea a vorbit și despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea și a precizat că va merge să își facă analize amănunțite.

Citeste si: Carmen Dan: ”Liviu Dragnea e un om puternic. Sunt convinsă că îşi doreşte linişte în această perioadă şi timp alături de familie”

“Eu am plâns când am aflat decizia instanţei. A fost greu pentru că eu am stat doi ani singură, fără să ştiu dacă el o să mai iasă în viaţă de acolo. Nu am putut să ne facem planuri pentru că noi nu ne aşteptam ca acestă decizie să fie favorabilă. Pe de altă parte, dacă decizia era nefavorabilă, toate planurile şi tristeţea ar fi fost mut mai mare.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

El trebuia să intre în comisia de eliberare pe 21 februarie şi a intrat cu două luni şi jumătate mai târziu. Suntem în iulie. Starea de sănătate nu este bună. Va trebui să facă nişte controale să vedem exact care e starea. Şi ce se poate face ca să îşi revină. Dar psihic era bine, era fericit, orice om în situaţia asta, cum ar fi putut să fie?!”

, a declarat logodnica fostul lider PSD pentru observatornews.ro în ziua în care Liviu Dragnea a fost eliberat di închisoare.

Citeste si: Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, reacție explozivă: "Dragnea nu are unde să se ducă"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si