În luna noiembrie a anului 1989, vestea că artista Mihaela Runceanu a fost omorâtă cu bestialitate în propria casă a cutremurat o țară întreagă.

Criminalului Daniel Cosmin Ștefănescu o ștrangula pe cântăreață și o lasă cu părul ars pentru un telefon și alte câteva obiecte insignifiante, dar care pentru oamenii legii de la vremea respectivă aveau să constituie mobilul crimei.

A ieșit din închisoare și încercat să-și refacă viața

În 2017, după 17 ani de puşcărie şi încă 10 ani în care a încercat să-şi găsească de lucru în România, Daniel Cosmin Ştefănescu s-a angajat la un depozit lângă Londra.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Are o fiică

Fiica lui Daniel Cosmin Ștefănescu avea doar câteva luni când tatăl ei își primea sentința. Acum e femeie în toată firea și privește înapoi fără resentimente. ”Așa a fost să fie. Ce mai contează, se mai întoarce timpul? Faptul e consumat", au fost cuvintele pe care i le-ar fi spus tatăl său când s-au revăzut, spunea femeia într-un interviu pentru Libertatea.

 

A fost eliberat printr-un decret dat de Ion Iliescu

Daniel Cosmin Ștefănescu a fost eliberat în 2006, după 17 ani petrecuți în spatele gratiilor pentru uciderea Mihaelei Runceanu. Bărbatul a fost găsit vinovat şi condamnat la 25 de ani de închisoare, deşi a susţinut tot timpul că i-au fost înscenate acuzaţiile. Cosmin a fost graţiat în 2006, printr-un decret semnat de Ion Iliescu.

sursa foto: Libertatea 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si