Aseara, Anglia a invins Columbia in faza optimilor de finala la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia! Inainte de partida insa, jurnalistii britanici au facut o serie de glume la adresa adversarilor din America de Sud.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Astfel, tabloidul “The Sun” a titrat pe prima pagina un material cu Harry Gane,infasurat in drapelul national, la care a adaugat un titlu sugestiv!

“As 3 Lions face nation that gave world Shakira, great coffe and er other stuff, we say…Go Kane! (n.r. cand cei “Trei lei” intalnesc natiunea care a dat nastere Shakirei, cafelei extraordinare si, uh, unei chestii, noi….spunem Go Kane ”, scrie The Sun.

Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia 2018! Englezii au ras de columbienii inaintea meciului din optimi!

Daca trimiterile la adresa cantaretei celebre si a excelentei cafele au fost in regula, ei bine, jocul de cuvinte care te duce cu gandul la substante interzise nu le-a picat bine columbienilor, care, de altfel, au si protestat public, prin intermediul ambasei lor de la Londra.

Cei de la The Sun s-au aparat insa si au sustinut ca titlul nu a avut nicio tenta rautacioasa: “E doar o potrivire de cuvinte! N-am vrut sa jignim pe nimeni”, a fost raspunsul jurnalistilor!
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si