Close sidebar
Close sidebar

Cum sunt chinuite animalele in Romania. Posta Romana livreaza animale vii in conditii greu de imaginat, fara nicio autorizatie. Imagini strigatoare la cer

Ne luptăm pentru viaţa lor şi descoperim lucruri greu de imaginat în fiecare zi. Animalele sunt chinuite în România, chiar sub ochii autorităţilor şi, mai rău, nimeni nu se sesizează. ##VIDEO31951##

,


DISTRIBUIE
acest articol

De data asta ne-am oprit atenţia asupra Poştei Române care pentru bani transportă aproape orice. Chiar şi animale vii în condiţii barbare... fără nicio autorizaţie. Echipa noastră, de la rubrica Salvăm Suflete a descoperit acest lucru cu luni în urmă.

Se intampla in Romania! De mai bine de un an ne luptam cu sistemul bolnav care nu numai ca nu apara animalele ba chiar mai rau incurajeaza maltratarea lor. Astazi va prezentam un caz socant in care Posta Romana transporta animale vii in conditii greu de imaginat fara nicio autorizatie! Mii de români expediaza si primesc lunar colete cu patrupede, pasari si insecte vii prin intermediul Postei Române. O femeie, martora la o asemenea livrare ne-a sesizat in timp de ce intorceam de la un alt caz de maltratare… Totul a inceput in urma cu 4 luni!

Asadar prin posta se pot trimite pe langa scrisori si colete si animale vii.
Mii de comercianti apeleaza la acest sistem de livrere de ani de zile iar oficiile postale incaseaza bani fara autorizatie!

Mai exact modul este urmatorul: In doua lazi de legume-fructe legate cu sarma, este captive un catelus. Fara nicio examinare medicala care sa ateste starea de sanatate este transportat sute de kilometri in conditii improprii.
Femeia se chinuie sa-i opreasca pe angajatii postei sa faca un asemenea gest in timp ce asteptam sa vorbim cu un reprezentant.


In mod normal, politia ar trebui sa intervina. Insa autoritatile raspund cu dezinteres atunci cand este vorba de viata bietelor animale.

Ce se intampla mai departe urmariti in materialul video de mai sus!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI