Close sidebar
Close sidebar

Cum transformi ziua de 8 Martie intr-un moment special. Cateva ponturi pentru domnisoarele singure

Nici un barbat nu poate sti ce este in mintea unei femei. Dar, domnilor, puteti intui! Cu putina imaginatie, transformati ziua de 8 Martie in sarbatoarea anului. Iata cum!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In Transilania, femeile sunt invitate sa petreaca la castel. Desi au furat startul petrecerii de 8 martie, organizatorii le promit atat muzica si multe surprize: domni care sa le fure privirile, o degustare de vinuri alese si, nu in ultimul rand, un desert special.

Doamnele si domnisoarele au intalnire cu vestitorii primaverii. Stiti la cine ma refer? Pai, mai nou, barbatii dezbracati au inlocuit ghioceii. Cum apar, iti dai seama ca a venit primavara. Iata ce show impresionant ne-au pregatit anul acesta!

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Cel mai spectaculos obiectiv turistic din Romania va asteapta in acest weekend cu un program prelungit. Dupa ce ati vizitat mina de sare, la Salina Turda aveti parte de relaxare si distractie pentru toata familia in acelasi timp.

Reteta saptamanii este pentru toti cei carora le place sa rontaie un baton dulce si bun. Nu mai dati banii pe ele, puteti sa vi le faceti acasa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI