Drumul de la depozitul de materiale de constructii pana la locul unde se afla amplasat santierul poate sa fie de cativa kilometri sau sa depaseasca o suta de kilometri. Excavatiile, tasarile si alte activitati specifice domeniului constructiilor determina si ele cantitati mari de pamant, pietris sau alte materiale care trebuie mutate, transportate s.a.

Cele mai indicate utilaje pentru lucrari de santier sunt camioanele basculabile, deoarece sunt usor de manevrat pentru transportul incarcaturilor in vrac (nisip, pietris, pamant, caramizi,  bitum s.a.).

Sunt disponibile diferite tipuri de autoutilitare basculante pe Truck1, lider in comercializarea de autovehicule pentru transporturi rutiere profesionale. 

La truck1.ro gasiti autoutilitare noi si second hand, la cele mai inalte standarde de calitate, cu respectarea normelor europene de combustibili, dotari tehnice, echipare a cabinei si asigurare a conditiilor de securitate in munca. Aveti la dispozitie diferite tipuri de autobasculante: mini dumpere, autobasculante pe senile, camioane articulate, camioane miniere sau camioane basculante, ca sa transportati marfurile pentru santier.

Beneficiati de autoutilitare basculante cu sarcina utila in parametri superiori si tren de rulare robust. Sunt adaptabile la teren accidentat si au tractiune excelenta. Incarcatura este asigurata, iar transportul se desfasoara in cele mai bune conditii, fara grija ca materialele de constructii vor fi afectate de conditiile de drum.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Tupeu de trapper- amenințări și violențe

Datorita bascularii, descarcarea materialelor de construcii se realizeaza mai usor si mai rapid. Autoutilitarele basculante au suspensii foi de arc, configuratii de punti speciale, sunt dotate cu ABS si ESP, au carlig de tractare. Sunt puternice, robuste si sigure, fara sa fie masive sau greu de manevrat.

Cele mai noi modele de camioane autoutilitare basculante sunt echipate cu sisteme de masurare in timp real a incarcaturii si de monitorizare a descarcarii, atunci cand este solicitata doar o parte din cantitatea de materiale

de constructii transportata.

Puteti alege autoutilitare basculante cu descarcare pe spate, laterala, bidirectionala sau cu trei cai. Exista modele de autoutilitare cu tonaj mediu, care pot fi rulate pe toate tipurile de drumuri si se incadreaza in sarcina maxima admisa pe poduri sau drumuri suspendate.

Citeste si: Trei persoane au fost rănite într-un accident, iar șoferul, băut și fără carnet, a fugit

In oferta truck1.ro pentru santiere se afla si alte autovehicule specializate, precum excavatoare, buldoexcavatoare, incarcatoare, macarale sau motostivuitoare, masini de asfaltat, cilindri compactori, lansatoare de conducte, platforme autopropulsate, autocamioane cu semiremorca, autocamioane cu platforma SPL si autocamioane cu platforma lunga, care se folosesc la transportarea schelelor si a echipamentelor de mari dimensiuni.  

Transportati eficient materialele de constructii pentru santiere cu ajutorul utilajelor specializate, care asigura efectuarea deplasarilor in timp record si in conditii optime de siguranta a incarcaturii. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si