A mai rămas foarte puțin timp până la trecerea dintre ani. Marile orașe din România au alocat resurse deosebite pentru focuri de artificii, petreceri stradale, dar și concerte live în piețele centrale.

Cum va arăta Revelionul în București?

Primăria Sectorului 3 a alocat resurse pentru focul de artificii din Parcul Titan, care va lumina cerul la trecerea în următorul an. În ceea ce privește artiștii care vor cânta, Smiley, Irina Rimes, Holograf, Bitză, Cobzality, Alexia și Sasha Lopez, vor onora parcul, de la ora 20.00.

În ceea ce privește traficul, acesta va fi restricționat în perioada 31 decembrie 2023, începând cu ora 23:00 – 01 ianuarie 2024, până la ora 01:00, pe b-dul Liviu Rebreanu segmentul de drum cuprins între strada Câmpia Libertății și b-dul Nicolae Grigorescu, strada Câmpia Libertății, segmentul de drum cuprins între strada Baba Novac și b-dul Liviu Rebreanu, strada Lunca Bradului, segmentul de drum cuprins între b-dul Liviu Rebreanu și b-dul Nicolae Grigorescu, potrivit Gândul.ro.

De asemenea, metroul va circula până la ora 02:00.

Cum va arăta Revelionul în Craiova?

Potrivit Olguței Vasilescu, la Craiova va fi cel mai frumos spectacol stradal, fiind deja în topul celor mai frumoase destinații de Crăciun din Europa.

În ceea ce privește artiștii, cei care vor urca pe scenă sunt Mira, Raluka și Balkanic Project, The Southern Cockroaches vor urca pe scena amplasată pe strada A.I.

Cuza, zona Universitate, duminică, 31 decembrie 2023, începând cu ora 21.00. Evenimentul va fi animat și prezentat de MC Tom Crîngureanu și DJ Emil Safta.

De asemenea, transportul în comun va fi prelungit până la ora 01.00.

Cum va arăta Revelionul în Brașov?

Turiștii sunt așteptați să petreacă Revelionul în Piața Sfatului din Brașov. Artificiile se vor trage din Cetățuie, Turnul Alb, Coresi și Bartolomeu, la înălțimi între 50 și 250 metri, la o cadență medie de tragere de 400- 500 lovituri pe minut.

În acest an, Primăria a pregătit două seri de petrecere. Pe data de 30 decembrie, în Brașov vor mixa pe scenă cei mai cunoscuți DJ din Brașov. Pe data de 31 decembrie, a fost pregătit un spectacol de lasere, fiind urmat de un concert R.O.A.

În Piața Sfatului, distracția are start încă de pe data de 30 decembrie, cu DJ Cosmin Soare şi DJ Lexu.

În noaptea dintre ani, își vor face simțită prezența Trupa 6, Paul Groove, DJ Dark şi MC-ul Marian Maican, care se vor ocupa de întreținerea atmosferei, până la show-ul de lasere conceput de Tom Brânduş. Acesta va avea loc cu 10 minute înainte de ora 0.00.

Artificiile vor lumina Brașovul, iar ulterior R.O.A. va ţine petrecerea cel puţin până după ora 1.00, potrivit Primăriei Brașov.

Cum va arăta Revelionul în Cluj?

Evenimentele care vor onora anul 2024 constau în drone, artificii, concerte, lasere, șampanie.

Cum va arăta Revelionul în cele mai mari orașe din România

Cum va arăta Revelionul în cele mai mari orașe din România

Trupa care va deschide programul ultimei zile din 2023 este trupa Ad Libitum Voices, care urcă pe scena din Piața Unirii la ora 22:00, urmată de trupa Compact la ora 23:00.

De asemenea, în Piața Unirii va avea loc un spectacol de artificii, la ora 00:00.

Spectacolul dintre ani continuă cu trupa Royal Avenue, de la 00:10.

În scopul sprijinirii cetățenilor, mijloacele de transport în comun vor circula în ziua de Revelion în intervalul orar 22:00 – 02:00, pentru următoarele linii:

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

-autobuze: 9, 19, 20, 21, 30, 31, 32, 35, 36B, 37, 38, 39, 42, 44, 47;

-troleibuze: 1, 3, 5, 6, 25;

-tramvaie: 100, 101.

De asemenea, mai multe detalii cu privire la programele de circulație vor putea fi consultate pe www.ctpcj.ro.

Cum va fi Revelionul în Iași?

În noaptea dintre ani va fi organizat ,,Revelionul ieșenilor''. Acest spectacol va avea loc în Piața Palatului Culturii în seara zilei de duminică, 31 decembrie 2023.

La deschidere, de la ora 19.00, va fi organizat „Revelionul copiilor”. Ulterior, de la ora 21.00 vor fi prezenți Andra Botez, DJ Line, dar și artiști tineri, de exemplu JO, JUNO.

În cadrul evenimentului vor fi proiecții cu lasere pe Palatul Culturii, dar și un foc de artificii impresionant.

Citește și: Ce farmacii sunt deschise de Revelion? Lista farmaciilor non-stop din București

Cum va fi Revelionul în Constanța?

De Revelion, Primăria Constanța va organiza Revelionul în Piața Ovidiu, începând cu ora 21.00. Mijloacele de transport în comun vor avea un program prelungit, pentru ca oamenii să ajungă la eveniment.

În ceea ce privește artiștii, vor fi prezenți Alexandra Stan, Dirty Nano, Pascal Junior și Robert Georgescu & White. 

La miezul nopții, un spectacol de artificii va lumina cerul Constanței, iar efectele pirotehnice vor fi sincronizate cu o coloană muzicală personalizată. Focurile de artificii se vor lansa de pe Digul Farului Verde din Portul Turistic Tomis, potrivit Gândul.ro.  

În ceea ce privește mijloacele de transport, acestea vor avea un program prelungit în noaptea de Revelion. Liniile 44, 51,48, 101 și 42 vor circula în program 21.00 – 2.00, având cap de linie Poarta 1. Intervalul de succedare a autobuzelor va fi de 30 de minute pentru 44, 48, 101 și 42 și de 25 de minute pentru linia 51.

Pentru linia 101, capul de linie va fi intersecția străzii Cumpenei cu bulevardul Aurel Vlaicu.

Suplimentar, va circula și linia 5-40 pe traseul normal, având un interval de succedare de 30 de minute, tot în programul 21.00-2.00.

Strada Marcus Aurelius va avea dublu sens de circulație, de la intersecția cu strada Sulmona și până în spatele Pieței Ovidiu.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În perioada 31 decembrie 2022 – 01 ianuarie 2023, în intervalul orar 18.00 – 02.00, vor fi restricționate:

-intersecția străzii Crângului cu strada Revoluției din 22 Decembrie 1989;

-intersecția străzii Vasile Canarache cu strada Petru Rareș;

-intersecția străzii Marcus Aurelius cu strada Sulmona;

-intersecția bulevardului Tomis cu strada Traian (zona „Lupoaică”);

-intersecția străzii C.A. Rosetti cu strada Petru Rareș;

-strada Remus Opreanu la intersecția cu strada Lebedei;

-bulevardul Regina Elisabeta cu strada Revoluției din 22 Decembrie 1989.

Citește și: VIDEO- Ultima strigare pentru tortul de Revelion. Cofetăriile abia mai fac față comenzilor

Cum va fi Revelionul în Timișoara?

Petrecerea va avea loc în Piața Victoriei. Aceasta va începe la ora 18:00. Evenimentul va fi deschis de DJ Zolee Vee, fiind urmat de trupele timișorene Trupa Versus, Blazzaj, The TM Groove, Dincolo de Ziduri, Monokrom, și Pragu’ de Sus.  De asemenea, după ora 00:00, The Motans va intra pe scenă.

În ceea ce privește transportul în comun, acesta va fi până la ora 01.00.

Programele de circulație se vor prelungi cu încă o cursă după ora 00:00.

Măsurile sunt valabile pentru tramvaiele de pe liniile 1, 2, 9, troleibuzele de pe liniile 11, 14, 15, 16, 18 și autobuzele de pe liniile 33, 40, E1, E2, E3 și E7.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si