Iată cum va fi vremea pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților!

Prognoza meteo de Ziua Îndrăgostiților pentru marile orașe din țară

Ziua de joi va fi una înnorată, mai ales în prima parte a zilei. De Valentine's Day sunt anunțate precipitații mixte pe arii restrânse.

Temperatura minimă a aerului va fi cuprinsă între -6..-11°C ziua. 

Cum va fi vremea la munte pe 14 februarie?

Joi, la munte și mai ales în sudul țării vor persista unele înnorări, mai ales în prima parte a zilei, însă numai cu totul izolat vor mai cădea unele precipitații mixte slabe.

Valorile medii ale temeperaturii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru normalul acestei peprioade, în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Regimul pluviometric va avea o tendință deficitară în cea mai mare parte a țării.

În cursul dimineații, pe fondul degajării cerului de nori, temperaturile vor coborî în depresiunile din estul Transilvaniei până spre valori de -20…-15 grade Celsius. 

Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostitilor. Prognoza meteo pentru 14 februarie

Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostitilor. Prognoza meteo pentru 14 februarie

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Meteo: vremea se schimbă radical! Cod portocaliu și cod galben de ninsori și viscol puternic în 13 județe ale țării

Cum va fi vremea la mare de Valentine’s Day?

Pe 14 februarie, vântul va sufla tare în Dobrogea, cu rafale de până la 70-80 de km/h așteptate în zona litorală și mai mult slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor urca la prânz până spre -3…2 grade în Transilvania și Maramureș, 1-5 grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în vestul județului Arad), 3-7 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -1…3 grade în Moldova.

Citeste si: Ziua Indragostitilor 2022: Ce trebuie sa faci pentru a atrage iubirea in viata ta?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si