Cum va fi vremea în acest weekend. Pentru următoarele zile, meteorologii ne transmit să ne așteptăm la o vreme caldă, dar și răcoroasă, mai ales spre final de săptămână. 

Vremea va continua să fie caldă. Cerul va fi variabil pe parcursul zilei și va deveni mai mult noros spre seară și noaptea când va ploua pe arii relativ extinse în jumătatea de vest a țării și izolat în rest.

Ploile vor avea și caracter de aversă, trecător vor fi posibile descărcări electrice, iar îndeosebi în regiunile vestice, cantitățile de apă pot depăși 10…15 l/mp.

Cum va fi vremea vineri, 10 martie 2023

Cum va fi vremea în acest weekend. Prognoza meteo pe trei zile

Cum va fi vremea în acest weekend. Prognoza meteo pe trei zile

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La altitudini de peste 2000 m, vor fi și precipitații mixte. Vântul va sufla în general moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă și izolat în zonele joase – în special în regiunile estice și vestice.

Citește și: Stratul de zăpadă de pe pârtiile din Poiana Brașov, refăcut. Prețurile au scăzut la transportul pe cablu în staţiune

Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 21 de grade, iar cele minime între 3 și 11 grade.

Izolat, la începutul și sfârșitul intervalului, se va forma ceață.

Cum va fi vremea în Capitală, 10 martie 2023

În această zi, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată, astfel că temperatura maximă va fi de 19-20 de grade, iar cea minimă de 7-9 grade. Cerul va avea înnorări și îndeosebi spre seară și noaptea probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi în creștere.

Vântul va sufla slab și moderat.

Vremea în weekend-ul 11-13 martie 2023 

ANM anunță temperaturi medii puțin mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal, în fiecare regiune din România.

Citește și: Cod galben: Vânt puternic în cea mai mare parte a țării

Începând cu a doua jumătate a lunii martie, vremea se va încălzi și mai mult.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si