Temperaturile anunțate pentru acest weekend 

Meteorologii au anunțat că temperaturile încep să crească, valorile termice fiind cu 10 grade peste normalul perioadei.

Citește și: Meteo 22.12.2022 seară

De asemenea, temperaturile vor fi ridicate și în zonele montane, dar cele mai mari valori se vor atinge în sudul și estul teritoriului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Sperăm că se încălzește în toate regiunile. S-a încălzit deja. În zone de deal, în zone de munte am avut temperaturi cu mult pozitive, aș putea spune 9 și ușor peste 9 grade. Ne așteptăm ca și în partea de sud și de est a teritoriului să se încălzească în zilele următoare pentru că deocamdată, așa cum am observat, temperaturile au rămas destul de scăzute, în condițiile în care am avut un plafon noros mult persistent”,  a explicat meteorologul Alina Șerban, potrivit Antena 3.

În ziua de Ajun se pot înregistra până 10 grade Celsius, temperaturi anormale pentru finalul lunii decembrie. În sudul țării, acestea vor putea ajunge chiar și până la 14 grade.

Temperaturi negative în unele zone ale țării

„Și în aceste condiții, sâmbătă pe 24 putem spera la maxime de 10 ușor peste 10 grade prin regiunile vestice, tot așa în zonele de deal, de munte din sud, prin zona Dobrogei.

Duminică foarte probabil că aceste valori, poate chiar ușor mai ridicate, spre 13-14 grade să le regăsim în jumătatea de sud a teritoriului, în condițiile în care și în celelalte regiuni, chiar dacă mai modeste, temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal la această dată”,  a mai precizat meteorologul.

Citește și: Vești bune în țara noastră. Categoria de ajutoare care cresc din anul 2023

Temperaturile cresc și în București. Sâmbătă se vor înregistra 7- 8 grade Celsius, în timp ce în ziua de Crăciun vor fi 10 grade Celsius în termometre.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si