Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Astăzi, maximele vor ajunge până la 25 de grade Celsius

„Într-adevăr, temperaturi destul de calde pentru normalul acestei perioade, însă, toate informațiile le aflăm de la Raul Ilea, meteorolog de serviciu. Așadar, avem parte în continuare de zile călduroase. Ce temperaturi să ne așteptăm și unde se vor înregistra acestea?”

Raul Ilea, meteorolog de serviciu: „Astăzi vremea fi normală în toată țara. Maxime cuprinse între 18 și 25 de grade, cele mai mari valori fiind în partea de sud a țării, inclusiv în Capitală. Iar minimele termice se vor situa în general între 3 și 13 grade, cu valori mai mari pe litoral până spre 17 grade.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Pentru restul săptămânii la ce să ne așteptăm?”

Raul Ilea, meteorolog de serviciu: „Pentru restul săptămânii vremea va fi normală cu ușoară încălzire pe parcursul zilei de miercuri, când ploile își vor face apariția prin partea de est a țării, dar izolate și slabe în general.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Ce ne puteți spune despre nopți?”

Raul Ilea, meteorolog de serviciu: „Vom avea parte de nopți reci.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D:  „ Ce minime vor înregistra pentru început de octombrie?”

Raul Ilea, meteorolog de serviciu: „Sunt nopți normale din punct de vedere termic.

Cele mai mici valori vor fi înregistrate în estul Transilvaniei, acolo unde minimele vor porni de la 2-3 grade și vor ajunge până către 16-18 grade în sud-estul țării.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D:  „În săptămânile ce urmează ar trebui să ne așteptăm la ploi sau vremea va fi în continuare plăcută?”

Raul Ilea, meteorolog de serviciu: „Din acest punct de vedere ne putem aștepta la ploi, însă, acestea vor fi slabe cantitativ.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si