Se pare că termometrele vor înregistra valori din ce în ce mai calde. După episodul ploios, starea vremii ar urma să se îmbunătățeașcă, potrivit meteorologilor AccuWeather. Cum se anunță vremea în mini vacanța de 1 mai și de Paște?

Vremea în mini vacanța de 1 mai și de Paște

Vremea va înregistra valori din ce în ce mai calde. Mini vacanța de 1 mai și de Paște debutează cu temperaturi de până la 24 de grade Celsius, potrivit meteorologilor AccuWeather.

Valori cuprinse între și 24-26 grade Celsius se vor menține în perioada cuprinsă între 1 mai și 4 mai. În această perioadă nu ar fi prognozate precipitații, iar soarele va fi prezent pe cer.

Se pare că în prima zi de Paște, pe 5 mai, vremea se va răci cu până la drouă grade. De asemenea, meteorologii ar fi prognozat probabilitatea de precipitații. Maxima zilei va fi de 22 grade Celsius. Vremea se va menține instabilă și în a doua zi de Paște, pe 6 mai, când sunt așteptate precipitații, iar maxima zilei nu va depăși 22 de grade Celsius.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO: Isterie pe internet! Tratamentele faciale cu melci vii, cea mai modernă tehnică de înfrumusețare. Ce presupune, dar și care sunt riscurile?

vreme

Vremea în mini vacanța de 1 mai și Paște

[Sursa foto: Captură AccuWeather]

Unde petrec românii mini vacanța de 1 mai și de Paște?

Se pare că una dintre destinațiile preferate de români pentru a petrece mini vacanța de 1 mai și de Paște este litoralul, în ciuda prețurilor care au crescut.

Citește și: Vacanța de Paște 2024. Când se întorc elevii la școală

”Prețurile categoric au crescut și nu puțin, ci aș îndrăzni să spun chiar un 15-20%, mai ales dacă vorbim de bilete de avion și de destinații exotice. Chiar și pentru destinații din România au crescut prețurile. Se merge în continuare și pe litoral de 1 Mai, cred că nu o să dispară niciodată obiceiul acesta la noi. Dar nu mai este aceeași aglomerație din anii trecuți de 1 Mai, iar pentru că și capacitatea de cazare a crescut pe litoral, mai ales cu apartamente în regim hotelier, cred că vom putea vorbi de o capacitate de cazare rezervată maxim 70%. În plus, litoralul de 1 Mai este o destinație care depinde aproape 100% de vreme, dacă este frumos în acea zi afară, atunci mulți din București, Giurgiu, Brăila/Galați și împrejurimi decid în acea dimineață să meargă pe litoral, adică o decizie last moment, impulsivă”, a spus Răzvan Pascu, un consultant în Turism, în  exclusivitate pentru stirilekanald.ro.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si