A inceput prapadul pe drumurile nationale, unde asfaltul s-a transformat in patinoar. Se circula doar cu anvelope de iarna si cu viteza redusa.

Nici cei care au avut astazi treburi prin oras nu s-au aratat prea incantati. Au scos deja din sifoniere hainele de iarna, iar manusile, caciulile si fularele groase nu le-au lipsit din garderoba.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De cand s-a instalat gerul, sobele si caloriferele stau fierbinti, de dimineata si pana seara. Bietii oameni nici nu vor sa se gandeasca la facturile de la sfarsitul lunii.

Citeste si: Mai mult de 75% din drumurile nationale s-ar putea bloca daca ar ninge abundent! Harta cu soselele care prezinta un risc ridicat de inzapezire

Si in Timisoara, iarna s-a facut simtita, pentru cateva minute. In centrul orasului a inceput, din senin, o ploaie cu gheata de marimea unui bob de mazare.

De cand neaua a imbracat in alb orasele de la munte, cei mai fericiti sunt cei mici, care au umplut strazile de chicoteli. Au mesterit vreme buna la construirea unui munte de zapada si le-a iesit.

Meteorologii ne avertizeaza ca de maine, vremea se va raci simtitor, iar ninsoarea va pune stapanire si pe sudul tarii.

Asa ca, nu uitati acasa fularul, caciula si manusile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si