Începutul de săptămână ne-a adus temperaturi destul de ridicate în majoritate zonelor din țară. Astăzi, temperaturile din termometre se vor ridica până la 25 de grad e Celsius.

Citește și: VIDEO- Vreme caldă, cu maxime de peste 20 de grade, de 1 Mai

Iulia Bărbulescu, meteorolog de serviciu: ”Ne bucurăm de vreme frumoasă. Astăzi, cerul va fi variabil cu maxime cuprinse între 14 și 25 de grade la nivelul întregii țări, cu ceva precipitații spre seară când cerul se va înnora în sud-vestul României.”

De joi, vremea începe să se răcească

Dacă mâine vremea va fi frumoasă și temperaturile vor ajunge până la 25 de grade Celsius, de joi vremea începe să se răcească. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Iulia Bărbulescu, meteorolog de serviciu: Mâine vom avea temperaturi ridicate, de la 14 la 25 de grade. De joi, vremea se răcește puțin. Cerul va fi temporar noros, vor fi posibile precipitații sub formă de ploi. Temperaturile se vor înregistra între 13-21 de grade Celsius.”

Cum va fi vremea în weekend

Weekend-ul aduce vești bune.

Vremea va fi frumoasă, iar valorile termice vor ajunge până la 23 de grade Celsius.

Iulia Bărbulescu, meteorolog de serviciu: ”Vineri de la 16 la 23 de grade cu o ușoare încălzire. În București vor fi 21 de grade Celsius. Sâmbătă va fi destul de frumos, însă posibil ca duminică vremea să se strice și să mai apară precipitații.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si