Vremea în septembrie. Perioada perfectă pentru a merge la mare. Iată cum va fi vremea în luna septembrie!

Meteorologii au anunțat că în septembrie 2022 vremea va reveni la normal după ce canicula a topit România în ultima perioadă. Cu toate acestea, s-ar putea ca în primele zile din septembrie temperaturile să fie mai ridicate decât cele obișnuite pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru 29 august – 5 septembrie

Primele zile de toamnă vin cu valori mai ridicate decât cele normale pentru temperatura medie a aerului. Temperaturile se vor înregistra în întreaga țară, dar în mod special în zona de sud-est a țării.

Mai mult, cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile intracarpatice. În restul zonelor acestea vor fi apropiate de cele normale.

Citeste si: Avertizare de vreme extremă în Grecia. Vijelii și străzi inundate în insula Thassos

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vremea în septembrie

Cum va fi vremea în septembrie? Perioada perfectă pentru a merge la mare

[Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru 5 – 12 septembrie

În acest interval din luna septembrie temperaturile medii vor fi în jurul celor obișnuite pentru această perioadă în toate regiunile. Regimul pluviometric va avea o tendință excedentară în jumătatea vestică a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval. 

Citeste si: Grindina cât mingea a distrus mașini, case și culturi

Vremea în septembrie

Cum va fi vremea în septembrie? Perioada perfectă pentru a merge la mare

[Sursa foto: PixaBay]

Prognoza pentru 12 – 19 septembrie

Pentru a treia săptămână din luna septembrie temperaturile se vor încadra în intervalul celor normale specifice acestei perioade pe întreg teritoriul țării. Precipitațiile anunțate pentru acest interval sunt apropiate de cele normale. Există șanse pentru un ușor excedent în regiunile din nordul țării.

„Cert este că cel puțin prima jumătate a lunii septembrie aduce valori de temperaturi mai ridicate decât în mod obișnuit și cantități apropiate de normalul pluviometric, însă este posibil și un deficit în jumătatea de vest a țării. Experiența – cel puțin a ultimilor ani – ne-a arătat și ne-a adus frecvent în atenție faptul că toamnele au fost mai calde și ușor mai sărace în precipitații, așa cum a fost și toamna 2021. Nu înseamnă că acest lucru va fi similar și în toamna 2022, dar debutul pare a fi cu o vreme mai caldă”, a declarat Elena Mateescu, director general ANM, la Antena 3

Citeste si: Vremea rea le-a dat de muncă autorităților din Capitală. Mai mulți copaci au fost doborâți de vânt


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si