Close sidebar
Close sidebar

Cum va fi vremea în următoarea perioadă? Prognoza meteo completă

Cum va fi vremea în următoarea perioadă? Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în următoarea perioadă. Iată ce temperaturi se vor înregistra!

Madalina Grigore,

Cum va fi vremea în următoarea perioadă? Prognoza meteo completă

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cum va fi vremea în următoarea perioadă? Iată ce temperaturi se vor înregistra în perioada 21 noiembrie-4 decembrie! Află cum va fi vremea în următoarele două săptămâni!

Cum va fi vremea în următoarea perioadă? Prognoza meteo completă

[Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo 21 noiembrie-4 decembrie- Banat

Temperaturile vor crește ușor de la cele normale pentru această perioadă din an la 13-14 grade Celsius pe data de 23 noiembrie. În perioada 24-30 noiembrie media temperaturilor maxime va fi de 8-10 grade, iar la începutul lunii decembrie în termometre se vor înregistra temperaturi ușor mai scăzute de 6 grade Celsius. Pe timpul nopții valorile pornesc de la 0 grade și pot ajunge chiar și la 6-7 grade Celsius pe 23 noiembrie 2022.

În restul intervalului vor fi temperaturi nocturne de 1-2 grade Celsius, potrivit meteoromânia.ro.

Citește și: Meteo 21.11.2022 prânz

Sunt șanse de ploaie în perioada 23- 28 noiembrie, dar pot crește și după data de 1 decembrie.

Prognoza meteo 21 noiembrie-4 decembrie- Crișana

Temperaturile vor fi de 8 grade Celsius până pe data de 23 noiembrie când acestea vor ajunge la 13-14 grade Celsius.

De pe 14 noiembrie și până la începutul lunii decembrie vor fi temperaturi de 8-9 grade Celsius care vor scădea la 4-5 grade la început de decembrie. Temperaturile nocturne vor varia de la 0 grade în prima perioadă, pe 23 noiembrie vot fi 5-6 grade noaptea, iar apoi se va reveni la 0 grade Celsius după data de 28 noiembrie 2022. Șansele de ploaie sunt ridicate între 23 și 28 noiembrie, dar și după data de 1 decembrie 2022.

Prognoza meteo 21 noiembrie-4 decembrie- Transilvania

În prima parte a intervalului prognozat temperaturile de 6 grade Celsius ajung la 11-12 grade Celsius în ziua de 23 noiembrie. Temperaturile vor scădea iar temperaturile vor fi de 6-7 grade Celsius, iar la începutul lunii decembrie 3-4 grade Celsius. Noaptea, temperaturile vor crește de la -1 grad la 3-4  grade Celsius în perioada 23-25 noiembrie 2022. După data de 26 noiembrie se vor înregistra temperaturi de -2-0 grade Celsius.

Până pe 28 noiembrie șansele de precipitații sunt mari. Acestea vor fi prezente și în luna decembrie când șansele de ploaie pot fi mai ridicate.

Prognoza meteo 21 noiembrie-4 decembrie- Maramureș

În prima parte a perioadei vor fi temperaturi de 6 grade Celsius care vor crește până la 11-12 grade Celsius pe 23 noiembrie 2022. În perioada 24-30 noiembrie 2022 temperaturile vor fi de 7-8 grade Celsius, iar la începutul lunii decembrie acestea vor scădea până la o medie de 4 grade Celsius.

Citește și: Meteo 21.11.2022 matinal

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Noaptea, temperaturile vor fi de 0-1 grade Celsius, 3-4 grade Celsius între 23 și 25 noiembrie. După 26 noiembrie valorile scad la -2-0 grade Celsius, urmând ca în luna decembrie temperaturile din termometre să scadă și mai mult. Până pe 26 noiembrie șansele de precipitații sunt ridicate și există posibilitatea ca și la începutul lunii decembrie să existe ploi, tendința fiind în creștere.

Prognoza meteo 21 noiembrie-4 decembrie- Moldova

De la temperaturi de 2-3 grade se va ajunge la temperaturi de aproximativ 10 grade Celsius. Se va răci treptat, iar spre finalul lunii temperaturile diurne vor fi 4-5 grade Celsius, iar la începutul lunii decembrie vor fi de 2 grade Celsius. Pe parcursul nopților temperaturile vor fi între -2 și 4 grade Celsius, urmând ca din a doua săptămână să fie negative, o medie de -2 grade. 

Vor exista șanse de precipitații, șanse mai mari de ploaie vor fi pe 24 și 25 noiembrie 2022, dar și în jurul datei de 28 noiembrie 2022.

Prognoza meteo 21 noiembrie-4 decembrie- Dobrogea

Până pe 25 noiembrie maximele se vor situa între 12 și 17 grade Celsius în timp ce minimele vor fi între 6 și 10 grade Celsius. La sfârșitul lunii noiembrie vor fi temperaturi maxime de 8-10 grade Celsius, iar la începutul lunii decembrie vor fi temperaturi de aproximativ 6 grade Celsius. Temperaturile minime vor scădea și vor fi de 2 grade Celsius la nivelul regiunii.

În această perioadă prognozată probabilitatea de precipitații este ridicată.

Prognoza meteo 21 noiembrie-4 decembrie- Muntenia

Până pe 25 noiembrie temperaturile vor fi de 10-15 grade Celsius, iar minimele vor fi între 3-6 grade Celsius. Temperaturile vor fi în scădere, iar la sfârșitul lunii noiembrie media maximelor va fi de 7-8 grade Celsius, iar la începutul lunii decembrie de 4-5 grade Celsius. Temperaturile minime vor fi de 0-2 grade Celsius. 

Până pe 28 noiembrie șansele de ploaie sunt ridicate. Precipitațiile sunt posibile și la începutul lunii decembrie, fiind în ușoară creștere.

Cum va fi vremea în următoarea perioadă? Prognoza meteo completă

[Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo 21 noiembrie-4 decembrie- Oltenia

Până pe 25 noiembrie temperaturile medii vor fi peste cele normale ale acestei perioade. Media acestora va fi între 10 și 14 grade Celsius. Noaptea, minimele vor fi de 4-5 grade Celsius, cu excepția nopții de 22 noiembrie când ar putea fi temperaturi mai scăzute.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: VIDEO| Ciclonul polar intră acum în România. COD GALBEN de ninsori. UPDATE

La finalul lunii noiembrie și începutul lunii decembrie meteorologii au estimat temperaturi maxime în medii de 6-8 grade Celsius și minime de 0-2 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt ridicate pe 23 și 24 noiembrie, dar și în jurul datei de 28 noiembrie și la începutul lunii decembrie. 

Prognoza meteo 21 noiembrie-4 decembrie- vremea la munte

La munte temperaturile urcă de la 0 grade Celsius la 5-6 grade pe 23 noiembrie 2022. Ulterior se va reveni la media de 0 grade Celsius în întreaga zonă. În primele nopți temperaturile vor fi de -4 grade Celsius. Pe 23 și 24 noiembrie va fi de 0 grade Celsius, după această perioadă sunt așteptate minime de -5 și -4 grade Celsius. 

Există posibilitatea apariției de ploi în cea mai mare parte a intervalului prognozat.

Citește și: Meteo pranz 17.11

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI