Close sidebar
Close sidebar

Cum va fi vremea în weekend? Meteorologii au făcut un anunț foarte important

Cum va fi vremea în weekend? Iată cum va fi vremea în weekendul 12-13 noiembrie 2022! Anunțul pe care meteorologii l-au făcut!

Madalina Grigore,

Cum va fi vremea în weekend? Meteorologii au făcut un anunț foarte important

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cum va fi vremea în weekend? Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în weekendul 12-13 noiembrie 2022. Află ce temperaturi se vor înregistra în fiecare zonă în acest sfârșit de săptămână!

Vremea în weekendul 12-13 noiembrie- Banat

Valorile din termometre au început să scadă după data de 10 noiembrie, iar media va fi de 10-12 grade Celsius.

În perioada 12-13 noiembrie în Banat se vor înregistra cele mai scăzute temperaturi. Temperaturile minime vor fi între 0 și 5 grade Celsius. Sunt posibile ploi slabe din punct de vedere cantitativ pe 12 și 13 noiembrie.

Citește și: Meteo 11.11.2022 prânz

Cum va fi vremea în weekend? Meteorologii au făcut un anunț foarte important

[Sursa foto: PixaBay]

Vremea în weekendul 12-13 noiembrie- Crișana

Până pe 12 noiembrie temperaturile atingeau chiar și 10 grade Celsius. Începând cu ziua de sâmbătă, temperaturile minime vor avea medii cuprinse între 4 și 6 grade Celsius. Pe 13 noiembrie, acestea vor scădea spre 3 grade Celsius.

Sunt șanse reduse de ploi.

Vremea în weekendul 12-13 noiembrie- Transilvania

În intervalul prognozat minimele scad spre 2 grade Celsius, valoare ce va predomina pe 12 și 13 noiembrie. Probabilitatea pentru ploi este redusă în această perioadă.

Vremea în weekendul 12-13 noiembrie- Maramureș

Pe 12 și 13 noiembrie temperaturile medii coboară spre 2-3 grade. Temperaturile maxime se vor situa între 12 și 14 grade Celsius. Șanse reduse de ploaie.

Vremea în weekendul 12-13 noiembrie- Moldova

Valorile medii se vor situa în jurul a 4 grade Celsius. Temperatura maximă poate fi de 10-15 grade Celsius.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: A nins pe Transfăgărășan. Salvamontiștii recomandă turiștilor să urce pe munte echipați

Cum va fi vremea în weekend? Meteorologii au făcut un anunț foarte important

[Sursa foto: PixaBay]

Vremea în weekendul 12-13 noiembrie- Dobrogea

În intervalul prognozat temperaturile medii vor scădea și vor ajunge în jurul a 6-8 grade Celsius. Maximele se vor situa între 14-17 grade Celsius. Probabilitatea pentru ploi va fi redusă.

Vremea în weekendul 12-13 noiembrie- Muntenia

Pe 12 și 13 noiembrie 2022 se vor înregistra temperaturi în jurul valorii de 4 grade Celsius. Maximele se vor situa între 15 și 18 grade Celsius. Șansele de ploaie reduse.

Vremea în weekendul 12-13 noiembrie- Oltenia

În această zonă a țării vremea s-a răcit treptat, iar temperatura medie a minimelor ajunge la 4 grade Celsius pe 12 și 13 noiembrie. Sunt șanse de ploaie în aceste două zile.

Cum va fi vremea în luna decembrie

„Pentru luna decembrie deja nu este ieşit din comun să apară temperaturi minime în cursul nopţii de sub minus -10 grade. Iar un ianuarie normal înseamnă cea mai rece lună din an care poate aduce şi evenimente severe, de genul viscolelor. Acestea nu sunt excluse din niciuna din lunile de iarnă”, a mai spus Florinela Georgescu.

Citeste si:  Cum va fi iarna 2022-2023? Prognoza meteorologilor pentru lunile care urmează

Este destul de posibil, ca şi iarna trecută, ca stratul de zăpadă cel mai consistent să îl avem în zona de munte, dar s-ar putea vorbi de acest strat mai consistent mai degrabă din luna ianuarie încolo”, a mai spus Florinela Georgescu.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ultimii ani ne-au arătat că nu este exclus ca manifestările de iarnă să se extindă şi în luna martie, deci iarna să fie extinsă în primăvară.

Citește și: Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Anunțul ANM pentru perioada 07.11.2022- 05.12.2022

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI