Close sidebar
Close sidebar

Cum va fi vremea în weekend. Prognoza ANM de ultima oră

Prognoza ANM pentru weekend-ul 3-4 octombrie aduce vești bune pentru români. Vremea se va încălzi faţă de zilele anterioare, vom atinge temperaturi de vară și vom scăpa de ploile torențiale care au caracterizat ultimele zile.

Razvan Ilie,

Vremea se încălzește, vom avea și 30 de grade duminică

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Meteorologii de la ANM au anunțat vineri că România este traversată de un front de aer cald care va duce la creșterea temperaturilor. În unele zone se vor înregistra maxime de peste 30 de grade Celsius, ceea ce reprezintă o excepție pentru luna octombrie.

Potrivit anunțului ANM, temperaturile maxime se vor situa între între 25 și 31 grade la sfârşitul acestei săptămâni. Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei.

Vremea în București

Vremea se va încălzi semnificativ față de zilele anterioare. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua, iar vântul va sufla slab până la moderat. 

Citeste si: A murit sub privirile nepoților săi. Un bărbat și-a pierdut viața după ce căruța în care se afla a fost spulberată de o mașină pe un drum din Brașov. Unul din nepoți se află în stare gravă- kanald.ro

Citeste si: Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București- wowbiz.ro

Citeste si: Un american va fi executat marți deși chiar cei care l-au acuzat de crimă susțin acum că este nevinovat- antena3.ro

Sâmbăta  se face și mai cald și o să avem o zi plăcută de toamnă, cu soare și aproximativ 28 de grade la orele amiezii.

Meteorologii anunță că  duminică  trecem la "vreme de vară". După prânz se ating 29...30 de grade și domină atmosfera însorită. Temperaturile cresc și pe timpul nopților, iar, duminică, minima ajunge pe la 17...18 grade.

Vremea în restul țării

Vremea va continua să se încălzească și va fi predominant frumoasă și în zilele de weekend.  Sâmbătă  continua să se încălzească, iar cerul se mai limpezește. Vântul se mai întețește în vest, în est, în sud-est și pe creste, iar temperaturile ajung la valori mai mari decât cele normale pentru această perioadă.

Duminică  se face și mai cald, iar maximele ajung la valori de mijlocul verii.

În vest și în nord-vest apar câteva averse însoțite de descărcări electrice, iar vântul mai are unele porniri pe creste, în vest, în nord, dar și în ținuturile estice.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI