Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul verii, mulți dintre noi se întreabă dacă weekendul 31 august- 1 septembrie 2024 va mai oferi condiții favorabile pentru a ne bucura de soare și plajă. Iată prognoza meteo pentru acest ultim weekend de vară.

Temperaturile rămân ridicate

Chiar dacă vara se apropie de final, vremea continuă să fie generoasă. Temperaturile vor rămâne ridicate în majoritatea regiunilor țării, cu valori maxime care vor oscila între 28 și 32 de grade Celsius.

Pe litoral, temperaturile vor fi ceva mai temperate, dar încă plăcute, cu maxime cuprinse între 26 și 29 de grade Celsius. În aceste condiții, apa mării va rămâne suficient de caldă pentru a permite înotul și activitățile recreative la malul mării.

Vremea pe litoral în weekendul 31 august 2024 - 1 septembrie 2024

Vremea pe litoral în weekendul 31 august 2024 - 1 septembrie 2024

[Sursa foto: Profimedia]

Soare și cer senin pe litoral

Pentru cei care își doresc să petreacă acest weekend pe litoral, veștile sunt bune. Meteorologii prognozează un cer mai mult senin, cu perioade lungi de soare, ideal pentru plajă. Briza mării va aduce o ușoară răcorire, dar în general, condițiile meteo vor fi perfecte pentru a te bucura de ultimele zile de vară pe plajă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Vremea la mare în ultimul weekend de vară din 2024

Vremea la mare în ultimul weekend de vară din 2024

[Sursa foto: Profimedia]

Citește și: VIDEO Hotelierii cer prelungirea vacanței de vară! Începerea școlii le încurcă planurile

Posibile averse în zonele montane și în nordul țării

Deși în mare parte a țării vremea va fi frumoasă, în zonele montane și în nordul țării, este posibil să apară câteva averse izolate, însoțite de descărcări electrice, mai ales în după-amiezile de sâmbătă și duminică.

Totuși, aceste fenomene nu vor fi intense și nu vor dura mult, astfel că excursiile la munte nu vor fi serios afectate.

Citește și: VIDEO Au fugit de căldură la piscine! Bucureștenii au luat cu asalt locurile răcoroase din oraș

Seri mai reci

În serile de sâmbătă și duminică, temperaturile vor scădea ușor, mai ales în interiorul țării, cu valori minime care vor ajunge la 15-18 grade Celsius. Pe litoral, însă, nopțile vor rămâne relativ calde, cu minime în jurul valorii de 20 de grade Celsius, ceea ce va permite o plimbare plăcută pe plajă sau o cină romantică la malul mării.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si