Bucharest International Air Show, BIAS 2023. Ce se intampla cu show-ul aviatic daca va ploua pe 26 august? Cum va fi vremea în acest weekend în Capitală, acolo unde va avea loc evenimentul aviatic?

Cum va fi vremea la BIAS 2023. Ce se întamplă cu show-ul aviatic dacă va ploua pe 26 august?

Citește și: BIAS 2023. Ce trebuie să știi de la cel mai important eveniment aviatic din România

În acest an, BIAS va avea loc pe data de 26 august, între 10:00-20:00.

Cei care sunt pasionați de acrobații aeriene, pot participa de vineri, 25 august, la antrenamente, pe Aeroportul Internațional Băneasa.

Prognoza meteo pentru 25 și 26 august

Vineri, pe data de 25 august 2023, în Capitală vremea va fi frumoasă. Temperaturile maxime vor ajunge până la 35 de grade Celsius în timpul zilei, iar pe perioada nopții, mercurul din termometre va ajunge până la 20 de grade Celsius.

Meteorologii anunță că există o șansă de 5% de ploaie. Vântul va avea intensificări ușoare, care vor atinge 10-15 km/h.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cum va fi vremea la BIAS 2023. Ce se întamplă cu show-ul aviatic dacă va ploua pe 26 august?

Citește și: VIDEO- Nu unul, ci mai multe avioane abandonate în Bali. Ultima descoperire, un Boening 737. Misterul care învăluie avionul este cercetat de autorități

Sâmbătă, pe data de 26 august 2023, în București vremea se va menține frumoasă. În ziua în care va avea loc BIAS 2023, mercurul din termometre va urca până la 36 de grade Celsius pe timpul zilei, iar pe timpul nopții minimele vor ajunge la 18 grade Celsius.

Meteorologii a transmis că, până la acest moment, pentru ziua de sâmbătă, există 0% șanse de ploaie. De asemenea, vântul va avea intensificări ușoare, care vor atinge 10-15 km/h. 

Ce se întâmpla dacă va ploua la BIAS 2023?

Bucharest International Air Show (BIAS) este un eveniment aviatic, organizat în țara noastră de 13 ani. În cadrul evenimentului, publicul poate urmări pe cer diferite aeronave care creează un spectacol aerian, intrarea fiind liberă. Evenimentul va avea loc pe data de 26 august 2023.

Cum va fi vremea la BIAS 2023. Ce se întamplă cu show-ul aviatic dacă va ploua pe 26 august?

În cazul în care în această zi va ploua, cel mai probabil, evenimentul va fi amânat. În anul 2022, BIAS a fost amânat pentru data de 4 septembrie 2022, având în vedere că în ziua în care trebuia să aibă loc evenimentul, condițiile meteo au fost nefavorabile. Cu toate acestea, până în acest moment, meteorologii au anunțat că pe data de 26 august 2023  în București, ziua în care va avea loc BIAS 2023, există 0% șanse de ploaie.

Citește și: VIDEO- Foc în Grecia, Italia se topește. Temperaturile extreme fac ravagii în Europa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si