Conform Administrației Naționale de Meteorologie, în luna august 2024, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele
normale.

Vremea va frumoasă și caldă la mare în august 2024

Vremea la mare în august 2024 va fi predominant însorită și caldă.

Temperaturile diurne vor oscila între 28 și 32 de grade Celsius, oferind condiții ideale pentru plajă și activități în aer liber.

Noaptea, temperaturile vor fi plăcute, variind între 20 și 24 de grade Celsius, ceea ce va face serile perfecte pentru plimbări pe faleză sau cine romantice la terasele de pe litoral.

Citește și: VIDEO Cod galben de vijelii! Harta celor 13 județe vizate de atenționarea meteorologilor

Ce temperatură are apa mării în august

Una dintre cele mai importante aspecte pentru cei care iubesc să se bălăcească în mare este temperatura apei. În august 2024, apa Mării Negre va avea temperaturi între 24 și 26 de grade Celsius. Aceste valori sunt perfecte pentru înot și sporturi nautice, asigurând o experiență plăcută pentru toți vizitatorii, indiferent de vârstă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Vremea pe litoral în august 2024

Vremea pe litoral în august 2024

[Sursa foto: Profimedia]

Citește și: VIDEO A zăcut în câmp și a ajuns la spital cu hipertermie! Canicula continuă să „trimită” oameni la urgențe

Cum va fi vremea în restul României în ultima lună a verii 2024

Pentru cei care nu își petrec vacanța pe litoral, este de asemenea important să știe cum va fi vremea în restul țării. Conform prognozelor ANM, în ultima lună a verii 2024, România va experimenta temperaturi ridicate, cu maxime ce pot atinge 35 de grade Celsius în zonele de câmpie

și de podiș. În regiunile montane, temperaturile vor fi mai moderate, oferind o alternativă răcoroasă pentru cei care doresc să scape de caniculă.

Precipitațiile vor fi în general reduse în majoritatea regiunilor, dar există posibilitatea unor ploi scurte și furtuni izolate, mai ales în zonele montane și de deal. Aceasta este o veste bună pentru agricultori, dar și pentru turiștii care preferă activitățile în aer liber.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si