În noaptea de marți spre miercuri cerul va fi noros în regiunile sudice și va prezenta înnorări temporare în restul teritoriului.  Temperaturile minime se vor încadra între -5 și 5 grade, ușor mai scăzute în zonele depresionare. Pe suprafețe restrânse va fi ceață. 

Cum va fi vremea miercuri 23 februarie 2022

În timpul zilei temperaturile vor fi în scădere față de intervalul anterior, iar în regiunile vestice, nordice și centrale vor ajunge să se situeze în jurul mediilor multianuale specifice datei.

Cerul va fi mai mult noros.

Temporar vor fi precipitații pe arii relativ extinse, ziua în special în regiunile vestice, nord-vestice, sud-vestice și centrale, iar noaptea cu precădere în est și sud. Acestea vor fi mai ales sub formă de ninsoare la munte, unde pe alocuri se va depune strat consistent de zăpadă, mixte în regiunile intracarpatice și predominant ploi în rest. 

Citeste si: Cod galben de vânt puternic, până vineri dimineaţă, în 27 de judeţe

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări pe crestele montane, în special ale Carpaților Meridionali, unde rafalele vor depăși 90 km/h, ninsoarea va fi viscolită și zăpada spulberată.

Cum va fi vremea în Capitală

Temperaturile se vor situa în continuare peste normele caracteristice perioadei. Cerul va  fi mai mult noros, iar seara și noaptea temporar va ploua slab.

Citeste si: Ce sunt urmele albe lăsate de avioane pe cer?

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 3...4

grade.

Cum va fi vremea la munte

La munte vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, pe arii relativ extinse, iar pe alocuri se va depune strat consistent de zăpadă. 

Citeste si: VIDEO| Meteo: vremea se schimbă radical! Cod portocaliu și cod galben de ninsori și viscol puternic în 13 județe ale țării

Rafalele vor depăși 90 km/h, ninsoarea va fi viscolită și zăpada spulberată. Valorile termice diurne vor fi în scădere față de intervalul anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si