Close sidebar
Close sidebar

Cum vom merge cu metroul din 15 mai? Ce măsuri vor fi impuse

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat măsurile care vor intra în vigoare de la 15 mai privind călătoria cu metroul.

I.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vor fi folosite toate trenurile aflate la nispoziția Metrorex, astfel timpul de așteptare va fi de 2-3 minute, respectiv 6-7 minute.

Lucian Bode a subliniat că instituțiile statului trebuie să vină „cu un set de reguli pentru tot ceea ce înseamnă transportul public, fie că vorbim despre cursele speciale, cursele regulate, fie că vorbim despre transportul cu metroul”.

Citeste si: Bonificații pentru persoanele care platesc impozitul până pe 30 iunie

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„Mâine (vineri- n.r.), la iniţiativa domnului prim-ministru, vom avea o discuţie clară despre măsurile pe care le vom lua pe fiecare mod de transport în parte, începând cu data de 15 mai.

(...) Suntem pregătiţi să luăm măsuri pentru fiecare mod de transport, inclusiv la metrou. Ne-am adresat Ministerului Afacerilor Interne pentru a ne sprijini, pentru că la metrou, mai întâi, trebuie să ne asigurăm că accesul se face în condiţii de siguranţă. În staţii, de asemenea, se păstrează distanţa. Noi venim cu maximum de trenuri posibil în această perioadă, astfel încât timpii de aşteptare să fie între 2-3 minute, respectiv 6-7 minute, în funcţie de staţiile Metrorex”, a declarat ministrul Transporturilor, potrivit Agerpres.

Acesta a precizat că noile măsuri vor fi anunțate în zilele următoare, pentru fiecare mod de transport. Totodată, ministrul a declarat că, în opinia lui, până pe 15 mai, Comisia Europeană va publica un set de recomandări privind transporturile, care vor fi aplicate de toate statele membre.

Citeste si: Ministrul Fondurilor Europene anunță 750 de miloane de euro pentru IMM-uri

„Noi am avut săptămâna trecută o reuniune a Consiliului de miniştri de transporturi din Uniunea Europeană. Toate statele membre au solicitat, la unison, o propunere din partea Comisiei Europene, un set de recomandări, astfel încât toate statele membre să le poată aplica unitar.(...) Credem că, până pe data de 15 mai, Comisia Europeană va veni cu un set de recomandări pe care le vor aplica toate statele membre”, a conchis Lucian Bode.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI