Comerciantul care nu spune o poveste sau nu face o magie, nu are parte de clienti. O stie si Teodor, care lucreaza la o toneta turceasca de inghetata de pe faleza din mamaia. Toata lumea se minuneaza de scamatoriile sale.

In acest moment turistul pofticios afla ca va primi si un numar hocus pocus.. pana ce inghetata lui va fi.... preparatus!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Cine apreciaza prestatia artistului lasa o mica atentie in acest borcan. Iar baiatul pare ca merita!

Un strop de imaginatie aduce afacerii si o ploaie de bani. O stie prea bine domnul din imagini, care este unul dintre cei mai iscusiti vanzatori de shaorma din Mamaia.

Iar daca la dulciuri si mancare merge treaba ca pe roate, pe plaja comerciantii au gasit o metoda simpla de a face bani cat ai bate din palme.

Costumati in Mikey Mouse, niste tineri ajung instant idolii celor mici. 

Comerciantii onesti din imagini care poarta si casa de marca dupa ei scot in medie un profit de 2000 de lei pe zi din fotografiat. Asta in timpul saptamanii.

Oamenii de afaceri si comerciantii asteapta acum minivacanta de sfanta Maria ce incepe vineri si se incheie abia marti. Va fi o perioada in care acestia ar putea scoate profit cat pentru o luna intreaga de vara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si