Close sidebar
Close sidebar

Cum vor comerciantii sa-si atraga clienti pe litoral! Au venit cu cele mai interesante idei!

Numere de magie, invitatii hotarate si costume din desene animate. Comerciantii de pe litoral nu se dau in laturi de la nimic cand e vorba sa-si atraga clientii in cea mai aglomerata perioada de pe litoral. Ce le-a mai trecut prin cap afaceristilor, vedeti in materialul urmator.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Comerciantul care nu spune o poveste sau nu face o magie, nu are parte de clienti. O stie si Teodor, care lucreaza la o toneta turceasca de inghetata de pe faleza din mamaia. Toata lumea se minuneaza de scamatoriile sale.

In acest moment turistul pofticios afla ca va primi si un numar hocus pocus.. pana ce inghetata lui va fi.... preparatus!

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Cine apreciaza prestatia artistului lasa o mica atentie in acest borcan. Iar baiatul pare ca merita!

Un strop de imaginatie aduce afacerii si o ploaie de bani. O stie prea bine domnul din imagini, care este unul dintre cei mai iscusiti vanzatori de shaorma din Mamaia.

Iar daca la dulciuri si mancare merge treaba ca pe roate, pe plaja comerciantii au gasit o metoda simpla de a face bani cat ai bate din palme.

Costumati in Mikey Mouse, niste tineri ajung instant idolii celor mici. 

Comerciantii onesti din imagini care poarta si casa de marca dupa ei scot in medie un profit de 2000 de lei pe zi din fotografiat. Asta in timpul saptamanii.

Oamenii de afaceri si comerciantii asteapta acum minivacanta de sfanta Maria ce incepe vineri si se incheie abia marti.

Va fi o perioada in care acestia ar putea scoate profit cat pentru o luna intreaga de vara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI