E clar că “cumnatul” lui Liviu Dragnea are un salariu uriaş. Adevărul a dezvăluit că Reprezentanţa României de la Bruxelles este împânzită cu odraslele politicienilor români. Copii de foşti miniştri, parlamentari, şefi SIE şi magistraţi CCR au ajuns diplomaţi pe baza unui singur criteriu: numele părinţilor. Printre pile s-a strecurat şi Iulian Tănase, fratele Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea.( vezi cine a anunţat că Liviu Dragnea se va însura curând cu Irina Tănase)

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Lider PSD face anunțul-șoc: Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidențiale și le va și câștiga

“Cumnatul” lui Liviu Dragnea are un salariu uriaş la Bruxelles: "Iulian Tănase a fost trimis la Bruxeles în urmă cu cinci ani" 

“Iulian Tănase se ocupă la Reprezentanţă de „Relaţii Comerciale Externe“. Cine este Iulian Tănase? Fratele Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea.

Potrivit surselor diplomatice, Iulian Tănase a fost trimis la Bruxeles în urmă cu cinci ani, când relaţia dintre sora sa şi liderul PSD era la început. A rămas acolo la propunerea Ministerului pentru IMM-uri, condus de Radu Oprea, unul dintre apropiaţii lui Dragnea.”, a relatat Adevărul.

“Cumnatul” lui Liviu Dragnea are un salariu uriaş la Bruxelles. Încasează peste 30.000 de euro pe an

Documentele arată că “cumnatul” lui Liviu Dragnea are un salariu uriaş. Conform ultimei declaraţii de avere depusă de Iulian Tănase, acesta a avut un venit anual de 31.722 de euro ca secretar economic, adică 2.643 de euro pe lună. Din document mai reiese că Tănase deţine un teren şi o maşină. Fratelele Iriniei Tănase avea datorii la bănci, de 22.000 de lei şi 9.000 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si