Iar luni seara, la doar o zi după scandalul uriaș din Rahova în care Poliția a săltat zeci de persoane pentru o petrecere în mijlocul străzii, ginerele lui Sile Cămătaru a pus și el la care un mic show.

Citeste si: Cum petrecea sărbătorile Spartacus, liderul scandalagiilor din Rahova, înainte să fie reținut de Poliție

Citeste si: Spartacus, liderul bătăușilor din Rahova, a fost arestat preventiv

Citeste si: VIDEO| Război în stradă cu Poliția. Scene incredibile în cartierul bucureștean Rahova

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

E adevărat, în curtea casei sale, aflată în apropiere chiar de secția de poliție, Emanuel, zis Manu Bombardieru, a pus la cale o mică paranghelie, cu invitați aleși pe sprânceană – sigur mult peste cei 8 admiși, conform legilor în vigoare – și, decis să facă show, a scos boxele din casă și a chemat lăutarii. Doar nu era să nu se bucure și restul străzii de fericirea lui Manu Bombardieru, ginerele lui Sile Cămătaru, care își serba ziua de naștere.

Evident, petrecerea a fost și filmată și pusă pe contul de soocializare al lui Manu Bombardieru, iar în imaginile pe care le-a postat se poate observa că sunt suficient de multe persoane pentru a paranghelia să intre în categoria celor interzise, la modul teoretic.

Cu toate acestea, lîăutarii chemați să anime atmosfera la petrecere ala care mesele gemeau sub greutatea sticlelor, nu au fost deranjați nicio secundă de polițiștii care, chipurile, supravegheau și cu elicopterele zona secotului 5 pentru a descuraja chiar evenimentele cu pricina.

Cu toate acestea, probabil, Manu Bombardieru, căsătorit cu Nicoleta Balint și, astfel, ginerele celebrului și temutului Sile Cămătaru, nu a fost deranjat pentru că a făcut petrecerea în curtea casei, spre deosebire de Sparacus, Idolul Femeilor, care ”s-a extins” și pe stradă cu paranghelia pe care o pusese la cale.

Incident de o violență extremă în prima zi de Paște

 

Un scandal uriaș a avut loc chiar în prima zi de Paște, în sectorul 5 al Capitalei, după ce mai multe persoane au ieșit în stradă să facă o petrecere, cu muzică dată tare. O persoană a sunat la Poliție, iar polițiștii și jandarmii din București au intervenit. Polițiștii au tras focuri de armă în timpul intervenției, iar, în urma scandalului, 37 de persoane au fost duse la audieri, 9 dintre acestea fiind, ulterior, reținute. “A fost folosit și armamentul din dotare, fără a fi înregistrate persoane rănite. Mai multe persoane au fost imobilizate și urmează a fi conduse pentru audieri”, a anunțat Poliția Capitalei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si