Alexandru Cumpănașu a fost la supermarket să-și cumpere ulei și spune că nu a găsit pentru că acesta a fost ”devalizat” de adevărați zombie speriați de coronavirus. ”Așa se explică rezultatul alegerilor”, a glumit Cumpănașu, care spune că situația ar putea degenera în cazul în care, în România, chiar ar putea să moară persoane de la coronavirus.

Citeste si: Un polițist din Prahova și-a chemat colegii în ajutor, după o ceartă cu soția. Fata lor a văzut cum mama îl bate pe tată

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, mesaj pentru fata ei dispărută: ”În ochii mei, nu e nimeni care să-ți egaleze frumusețea”

Citeste si: Mirela ”Dracu pe uscat” intervine în scandalul Vulpița-Viorel! Ce a putut să spună ”regina Internetului” despre amanții Veronicăi...

”Fraților, au înnebunit românii! Opriți-vă, fratilorrrrr‼ Nu mai dați buzna de nebuni în magazine și peste tot să vă luați provizii pentru 5 ani! Suntem în filmele cu ZOMB️I?! Organizația Mondială a Sănătății a spus clar: NU este un virus cu mult mai periculos decât gripa obișnuită!!!

Ați înnebunit de tot!? M-am dus în magazin să cumpăr ulei. De unde??? Zahăr, făină – NIMIC!!! Faceți-vă naibii și buncăre dacă tot v-ați apucat și vă luați după propagandă!!!

Băăăă, lăsați făina în magazin!!! Mai sunt oameni normali care au nevoie de ea‼ Nu este EBOLA‼ Să-l vedeți pe ăsta cu masca de gaze pe față‼ Fraților, acum înțeleg și eu foarte bine rezultatul alegerilor‼ P.S.:

Fotografiile sunt făcute de mine sau prieteni de-ai mei‼ Cât se poate de reale‼! Dacă, Doamne ferește moare vreun pacient ce mai faceți?! Confiscați tirurile cu alimente?!!”, a scris Alexandru Cumpănașu pe contul lui de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si