Close sidebar
Close sidebar

Cunoscutul jurnalist Radu Herjeu, membru în CNA, este și un apreciat scriitor

Radu Herjeu (50 de ani) este din 2015 membru în cadrul Consiliului Național al Audiovizualului.

Petru Luca,

Radu Herjeu este membru CNA din 2015

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Radu Herjeu (50 de ani) este din 2015 membru în cadrul Consiliului Național al Audiovizualului. Absolvent al Facultății de Chimie, Herjeu a avut primul contact cu media în 1993, când a câștigat un concurs organizat de Radio Total, acolo unde a început să editeze și să prezinte știrile. Între 1994 și 2003, Radu Herjeu a fost imaginea jurnalului de seară de la Antena 1, realizând în paralel și alte emisiuni, inclusiv la radio. 

Citeste si: S-a lansat prima carte despre pandemie în România. Răsvan Popescu: „Sunt oameni în măsură să transmită împreună și separat un fel de sentiment colectiv”

Radu Herjeu este autorul a opt cărți

Apoi, între 2003 și 2014, Herjeu și-a continuat cariera la Național TV, la B1TV și la România TV, pe 8 februarie 2015 acceptând să fie nominalizat din partea Camerei Deputaților pentru un mandat de 6 ani în cadrul Consiliului Național al Audiovizualului.

Cunoscutul jurnalist este și autorul a 8 cărți.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Radu Herjeu a scris până acum 8 cărți

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI