Cu parul alb, imbracat intr-o camasa cu maneca scurta si insotit de un ofiter italian de la serviciul "Investigatii Criminale".
Asa a fost surprins Genica Boenica, imediat dupa retinerea sa la Milano. Noaptea trecuta, a fost adus in Romania.

"O escorta a Politiei Romane a preluat din Italia si adus in tara un barbat urmarit la nivel international de autoritiile judiciare romane intrucat este condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea de 10 ani si 3 luni!"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Cautam in arhiva si gasim imagini de acum 4 ani cu acelasi personaj. Iata-l pe omul de afaceri inainte sa plece din tara.

Dupa condamnare, Genica Boerica  a disparut si a fost cautat in toata lumea. S-a zvonit ca ar fi ajuns in Mexic.

Problemele lui Genica Boerica au inceput inca din 2004. De atunci, a adunat mai multe dosare penale cu prejudicii importante.

In dosarul in care a primit o condamnare de 10 ani este acuzat de implicarea intr-o schema care ar fi dus la returnari ilegale de tva de peste 4,5 milioane de euro.
Genica Boerica este cunoscut si pentru un alt epsiod. In 2006, l-ar fi denuntat pe Adrian Nastase la DNA pentru fapte de coruptie.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si