Miscarile de arte martiale l-au salvat pe politist in fata unor lovituri despre care anchetatorii spun ca ar fi fost cauzatoare de moarte: prima a primit-o in club, iar celelalte- cu cutitul si mult mai grave, in fata spitalului!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


De la ce a pornit conflictul e greu de spus: unul dintre indivizi, inca neidentificat de anchetatori, l-ar fi lovit pe politist, dupa ce a avut impresia ca acesta e gata sa-l loveasca pe unul dintre amicii sai. Scandalul aplanat initial de paznicii clubului s-a mutat afara.
Ranit la fata, politistul a plecat spre spital cu un taxi. La sosire, el si prietena lui au dat iar nas in nas cu agresorul.
Anchetatorii au refacut filmul agresiunii insa despre suspectul pe care l-au retinut nu spun prea multe. Initial, Presedintele Sindicatului National al Politistilor declara ca stie cine e agresorul, numai ca informatia potrivit careia acesta ar face parte din familia Corduneanu nu este confimata de anchetatori.
Suspectul politistilor este un barbat de 42 de ani din Iasi care detine cateva afaceri locale.
Barbatul este cercetat acum pentru tentativa de omor si a fost dus la Judecatorie cu propunere de arestare preventiva. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si