Cupa Mondială Qatar 2022 începe azi cu meciul de deschidere Qatar- Ecuador, de la ora 18.00 și se va încheia pe data de 18 decembrie, cu finala programată la ora 17.00.

Citește și: Ele sunt cele trei femei care arbitrează la Cupa Mondială din Qatar 2022. FOTO

Din cele 32 de echipe prezente la Cupa Mondială Qatar 2022, câteva sunt favorite certe la câștigarea trofeului suprem: este vorba de Brazilia, Argentina, Franța, Anglia și Spania, în ordinea stabilită la casele de

pariuri.

Citește și: Președintele FIFA, reacție incredibilă în scandalul Cupei Mondiale din Qatar. "Noi, europenii, să ne cerem scuze pentru următorii 3.000 de ani"

Cu doar o zi înainte de începerea meciurilor de la Campionatul Mondial din Qatar 2022, pe lista favoritelor de la casele de pariuri se mai află Germania, Olanda, Portugalia, Belgia și Danemarca.   

Lista marilor absenți de la Cupa Mondială din Qatar din 2022

Cupa Mondială din Qatar 2022 este unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive ale anului. Pentru prima dată Cupa Mondială se desfășoară în sezonul de iarnă și într-o țară din Orientul Mijlociu.

Lista marilor absenți la Cupa Mondială 2022, care ar fi putut să facă diferența în semifinalele și finala competiției conține țări ca Italia, Chile, Suedia, Scoția, Nigeria, Columbia, Peru, Egipt, Ucraina.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

România nu s-a mai calificat la o Cupă Mondială de la Campionatul Mondial din 1998, din Franța.

Ce echipă ar putea fi "marea surpriză" de la Cupa Mondială din Qatar din 2022

Sunt câteva echipe care au anunțat că nu vor merge la evenimentul nr.1 al FIFA doar să participe, ci vor căuta să ofere un spectacol peste ceea ce se așteaptă de la ele.

Specialiștii au alcătuit un top 3 sau 5 de echipe cu potențial să realizeze surpriza, și în funcție de performanța lor din preliminarii.

Este vorba de echipe precum Belgia, Serbia sau Senegal,  conform unui sondaj realizat de ESPN.

O altă posibilă listă este următoarea: Danemarca, Canada, Iran, Japonia și Ecuador, potrivit Latin American Post

Cupa Mondiala din Qatar 2022

Cupa Mondiala din Qatar 2022 - Serbia, Belgia sau Danemarca ar putea ajunge în finală 

[Sursa foto: Twitter]

Cupa Mondială Qatar 2022. Care sunt cele 8 grupe

Opt stadioane au fost construite sau recondiționate pentru acest eveniment, în 5 orașe: Lusail, Al Khor, Al Rayyan, Al Wakrah și Doha.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Tragerea la sorți pentru grupele Cupei Mondiale de Fotbal Qatar a avut loc în lun aprilie, iar cele 32 de echipe au fost împărțite în 8 grupe, de la A la H.

Citește și: Pericol la Cupa Mondială Qatar 2022 după ce o groapă a apărut lângă stadionul nou-nouț de 1 miliard de euro

Faza grupelor Cupei Mondiale de Fotbal Qatar 2022 începe pe 20 septembrie cu meciul Qatar – Ecuador și se încheie pe 2 decembrie, cu partidele Brazilia – Camerun și Serbia – Elveția.
Sferturile de finală ale Campionatului Mondial de fotbal se joacă pe 9 și 10 decembrie, iar semifinalele de la Cupa Mondială Qatar 2022 sunt programate pe 13 și 14 decembrie.

cupa mondiala qatar 2022 grupe

Grupele de la Cupa Mondiala Qatar 2022

[Sursa foto: FIFA]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si