Close sidebar
Close sidebar

Ce echipă ar putea produce marea surpriză la Cupa Mondială din Qatar 2022

Cupa Mondială Qatar 2022, una dintre cele competițiile cu cele mai multe premiere și controverse din istorie, începe duminică 20 noiembrie, cu meciul de deschidere dintre țara gazdă și Ecuador. Sunt 8 grupe de câte 4 echipe la start, iar una dintre ele ar putea produce marea surpriză în acest an.

Razvan Ilie,

Cupa Mondială Qatar 2022 începe azi. Ce echipă ar putea produce marea surpriză la Campionatul mondial

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cupa Mondială Qatar 2022 începe azi cu meciul de deschidere Qatar- Ecuador, de la ora 18.00 și se va încheia pe data de 18 decembrie, cu finala programată la ora 17.00.

Citește și: Ele sunt cele trei femei care arbitrează la Cupa Mondială din Qatar 2022. FOTO

Din cele 32 de echipe prezente la Cupa Mondială Qatar 2022, câteva sunt favorite certe la câștigarea trofeului suprem: este vorba de Brazilia, Argentina, Franța, Anglia și Spania, în ordinea stabilită la casele de pariuri.

Citește și: Președintele FIFA, reacție incredibilă în scandalul Cupei Mondiale din Qatar. "Noi, europenii, să ne cerem scuze pentru următorii 3.000 de ani"

Cu doar o zi înainte de începerea meciurilor de la Campionatul Mondial din Qatar 2022, pe lista favoritelor de la casele de pariuri se mai află Germania, Olanda, Portugalia, Belgia și Danemarca.   

Lista marilor absenți de la Cupa Mondială din Qatar din 2022

Cupa Mondială din Qatar 2022 este unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive ale anului. Pentru prima dată Cupa Mondială se desfășoară în sezonul de iarnă și într-o țară din Orientul Mijlociu.

Lista marilor absenți la Cupa Mondială 2022, care ar fi putut să facă diferența în semifinalele și finala competiției conține țări ca Italia, Chile, Suedia, Scoția, Nigeria, Columbia, Peru, Egipt, Ucraina.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

România nu s-a mai calificat la o Cupă Mondială de la Campionatul Mondial din 1998, din Franța.

Ce echipă ar putea fi "marea surpriză" de la Cupa Mondială din Qatar din 2022

Sunt câteva echipe care au anunțat că nu vor merge la evenimentul nr.1 al FIFA doar să participe, ci vor căuta să ofere un spectacol peste ceea ce se așteaptă de la ele.

Specialiștii au alcătuit un top 3 sau 5 de echipe cu potențial să realizeze surpriza, și în funcție de performanța lor din preliminarii.

Este vorba de echipe precum Belgia, Serbia sau Senegal,  conform unui sondaj realizat de ESPN.

O altă posibilă listă este următoarea: Danemarca, Canada, Iran, Japonia și Ecuador, potrivit Latin American Post

Cupa Mondiala din Qatar 2022- Serbia, Belgia sau Danemarca ar putea ajunge în finală 

[Sursa foto: Twitter]

Cupa Mondială Qatar 2022. Care sunt cele 8 grupe

Opt stadioane au fost construite sau recondiționate pentru acest eveniment, în 5 orașe: Lusail, Al Khor, Al Rayyan, Al Wakrah și Doha.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tragerea la sorți pentru grupele Cupei Mondiale de Fotbal Qatar a avut loc în lun aprilie, iar cele 32 de echipe au fost împărțite în 8 grupe, de la A la H.

Citește și: Pericol la Cupa Mondială Qatar 2022 după ce o groapă a apărut lângă stadionul nou-nouț de 1 miliard de euro

Faza grupelor Cupei Mondiale de Fotbal Qatar 2022 începe pe 20 septembrie cu meciul Qatar – Ecuador și se încheie pe 2 decembrie, cu partidele Brazilia – Camerun și Serbia – Elveția.
Sferturile de finală ale Campionatului Mondial de fotbal se joacă pe 9 și 10 decembrie, iar semifinalele de la Cupa Mondială Qatar 2022 sunt programate pe 13 și 14 decembrie.

Grupele de la Cupa Mondiala Qatar 2022

[Sursa foto: FIFA]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI