Close sidebar
Close sidebar

Cuplu de lesbiene, biciuite intr-o piata publica din Malaezia. Legile islamice sunt extrem de dure

Un cuplu de lesbiene din Malaezia au fost biciuite intr-o piata publica in baza unei legi islamice care interzice relatiile inteime intre persoane de acelasi sex, scrie ABC News.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Activistii pentru drepturile omului au catalogat acest moment drept "o eroare grava a justitiei” si spun ca peste 100 de persoane au fost martore la biciuirea care a avut loc nord-estul statului Terengganu.

Abdul Rahim Sinwan, vicepresedinte al Asociatiei Avocatilor Musulmani, a declarat ca femeile, in varsta de 22 si 32 de ani, au primit fiecare cate sase lovituri cu bete de trestie usoara, iar biciuirea a fost efectuata de femeile gardian ale unei inchisori.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

El a spus ca biciuirea nu a fost aspra si ca a avut rolul de a le educa pe cele doua si a le face sa isi recunoasca pacatele.

Sursa: libertatea.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI