Mihai și Iasmina au părăsit duminică seara emisiunea "Puterea Dragostei", iar mulți dintre concurenții rămași în show au izbucnit în plâns.

Cei doi au fost nominalizați de colegi pentru ieșirea din emisiune, iar moderatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu i-a rugat să aibă un ultim dans împreună (vezi clipul video mai jos).

Citeste si: Cine este Ahmet de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite cu noul concurent

Un ultim dans între Mihai și Iasmina

După ce Mihail și Iasmina au dansat pentru ultima oară împreună în emisiune, moderatoarea a făcut un anunț-surpriză:

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Dragi concurenți, unul dintre voi din păcate se confruntă cu anumite probleme de sănătate și nici starea de sănătate a mamei lui nu este prea bună. Acest concurent ne-a cerut permisiunea de a-și rezolva aceste probleme. Așa cum v-am obișnuit, prioritatea noastră este ca fiecăruia dintre voi să vă fie bine. Prin urmare am decis ca și Mihai să părăsească această competiția alături de persoana propusă spre eliminare."

În aceste condiții, singurul cuplu din casa Puterea Dragostei a părăsit competiția. 

"Mulțumim tuturor colegilor că au înțeles și că ne-au susținut până la capăt", a declarat Mihai după anunțul făcut de moderatoarea emisiunii. 

Mihai a părăsit casa Puterea Dragostei, pe urmele prietenei sale, Iasmina

[Sursa foto: Captură KANAL D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si