Atat de bine s-a simtit cuplul Macron in Romania, incat la finalul vizitei presedintele Frantei a uimit intreaga asistenta: "Va multumesc doamnelor si domnilor, multumesc domnule presedinte, doamna Iohannis!"

A fost o zi pe repede inainte, dar Emmanuel si Brigitte Macron au tinut cu tot dinadinsul sa nu sara nimic din program.

Prima doamna a Frantei nici nu a avut timp sa isi schimbe tinuta. Asa se face ca la Muzeul Satului a ajuns pe tocuri. I-a fost sprijin tot timpul Carmen Iohannis.

Frantuzoaica pana in varful pantofilor, Brigitte Macron a pasit ferm pe pietrisul de pe aleile satului romanesc. Pana si pisicile de la muzeu au stat pe urmele vizitatorilor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Multe cupluri prezidentiale or fi vazut mesterii populari, dar niciunul atat de sarmant precum oaspetii francezi.  Mos Ilinca le-a daruit din inima opinci si a simtit chimia dintre cei doi soti. In ochii acestui batran nu a mai contat ca doamna Frantei are 64 de ani, 3 copii si 7 nepoti, in timp ce actualul sot doar 39 de ani.

Vizita a fost prilej de analiza si pentru stilisti. In timp ce doamna noastra a schimbat 3 tinute, Brigitte Macron a afisat aceasi eleganta peste tot.

RECEPTIE PALATUL COTROCENI

“In timpul zilei  cred ca  ar fi fost mai ok sa opteze pentru un ansamblu, pentru un taior decupat impecabil. Rochia care s-ar fi dorit, cumva, mai eleganta, ma refer la cea cu maneci, cu maneci vizibile, cu maneci ornament, din pacate nu face parte din categoria pieselor clasice”, sustine Maurice Munteanu.

In schimb, prima doamna a Frantei “pariaza pe niste linii mai mult decat sigure, extrem de clasice si cu toate astea reuseste  sa fie intotdeauna foarte, foarte, dar foarte fresh” ,spune stilistul.

Faptul ca Brigitte Macron a ales sa poarte aceeasi tinuta pe parcursul intregii zile, nu reprezinta o greseala in viziunea stilistilor. Ba din contra!

“Asta nu mi se pare o greseala, absolut deloc.  Nu consider ca trebuia sa vina cu un dressing, cu un avion pentru ca nu este Rihanna in concert”, mai comenteaza stilistul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si