„Cuplul din Vaslui care a omorât un bărbat și l-a băgat într-o valiză a mai mărturisit o crimă comisă în urmă cu un an. Este vorba de o femeie de 51 de ani, din același sat, pe care familia o dăduse dispărută în 2023. Polițiștii n-au reușit să afle în tot acest timp ce s-a întâmplat cu ea.

Culmea, soțul victimei a tot a arătat cu degetul spre actualul suspect, dar nu a fost băgat în seamă. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional.”, a spus Christian Sabbagh.

În ultimul an, soțul Doinei a trăit cu speranța că femeia cu care are șase copii se va întoarce acasă. A dispărut pe 1 august anul trecut, după ce a mers la poștă și a încasat banii pe care soțul și unul dintre fii îi trimisese. În total, trei mii de lei. Bărbatul crede că a fost omorâtă pentru suma respectivă.

„În inima mea sunt cărbuni. Ce voi mai face acum? Îi voi purta conștiința în continuare, că e nevasta mea. Mi s-a zis că aproape 100% este ea. Au găsit-o pe un deal.”, a spus, îndurerat, soțul Doinei, femeia pe care cuplul din Vaslui au ucis-o în urmă cu un an.

Soțul Doinei, femeia ucisă de cuplu

Femeia era prietenă cu iubita suspectului de 32, poreclit Zoro, și ar fi mers frecvent în locuința celor doi. Bărbatul l-a indicat pe suspect încă de la început, dar nu a fost luat în serios până acum.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat a murit pe masa de operație pentru că un medic i-ar fi scos organul greșit- antena3.ro

„Era prietenă bună cu nevasta, care atrăgea fete pentru bărbați ca să facă bani.”, a mai spus soțul Doinei.

După ce au omorât-o, cei doi au îngropat trupul femeii de 51de ani într-o pădure aflată la câțiva kilometri distanță de satul Pungești. Chiar ei ar fi indicat locul în timpul audierilor. Inițial, concubina era considerată un simplu martor, dar a devenit și ea suspect.

„Au fost găsite rămășițe osoase, ce par a fi umane, și articole de îmbrăcăminte și încălțăminte ale victimei, o femeie de 51 de ani din localitatea Pungești.”, a spus Ingrid Botezatu, purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Doina, femeia ucisă de cuplu

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

La Bacău, familie a bărbatului de 37 de ani, care a fost omorât și abandonat pe marginea drumului într-o valiză, este în stare de șoc.

Citeste si: Alin Oprea, despre conflictele din trupă cu Tavi Colen, apărute după căsătorie. “Fiecare a început să vadă diferit direcția muzicală.”- kfetele.ro

Citeste si: Ea este Bogdana Tancău, românca care i-a furat inima lui Michele Morrone. Cu ce se ocupă noua iubită a actorului din ”365 de zile”- radioimpuls.ro

Citeste si: Kim Jong-un a ordonat ca 30 de persoane să fie executate pentru că nu au prevenit inundațiile din vara aceasta - antena3.ro

Victima fusese ademenită pe rețelele de socializare.

„A zis că a cunoscut o fată, are 24 de ani, e din Vaslui și «Mă duc, mamă, că e tânără, mi-o aduc aici, că eu n am fost însurat. Poate fac și eu un copil cu ea» și a umblat val-vârtej să caute mașină.”, a spus mama bărbatului ucis de cuplul din Vaslui.

Mama bărbatului ucis de cuplu

Cuplul din Vaslui este acum anchetat pentru două fapte de omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si