Marian Rosca a murit dupa ce a stat patru zile in coma. Familia si prietenii sunt devastati de tragedia care a avut loc si inca nu le vine sa creada ca Marian a avut un astfel de sfarsit.

"Dumnezeu sa te ierte, fratiorul meu scump, acolo Sus unde te-ai dus. Dumnezeu sa aiba grija de tine si sa te ierte, te iubesc si nu te voi uita niciodata", a postat fratele lui Marian Rosca.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Eroul meu! Puterea mea! stiu ca vei fi mereu langa noi si ne vei face sa-ti simtim prezenta...Dumnezeu a avut multa nevoie de tine ....Sunt sigura ca toti ingerii vor fi mandri de tine, te vei vedea cu sora noastra....Intr-o zi ne vom revedea toti...Te iubesc enorm! Mi-ai promis ca nu ma lasi! Te rog sa nu ma lasi, sa nu uiti de noi", este mesajul surorii lui Marian Rosca.

De asemenea, prietenii si cunostintete au transmis mesaje pline de durere.

"Dumnezeu sa il odihneasca in pace, a murit nevinovat", "Nu sunt cuvinte pentru alinarea durerii prin care trece familia, sper sa aveti putere sa treceti acest mare necaz", "Am sperat cu totii intr-o minune, dar Dumnezeu l-a iubit prea mult. Dumnezeu sa-l odihneasca", "Un sofer de TIR nu moare niciodata. Doar pleaca in cursa si nu se mai intoarce niciodata", sunt doar cateva dintre mesajele transmise de prieteni si cunostinte in amintirea lui Marian Rosca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si