Lukas Chiforiuc, un elev de doar 15 ani din Baia Mare a avut parte de un destin tragic. Adolescentul, care studia la Colegiul Național Militar" Mihai Viteazul" din Alba Iulia a recurs la un gest de-a dreptul șocant, în ziua de joi, 11 ianuarie 2023.

''În dimineaţa zilei de 11 ianuarie, în jurul orei 08,00, un elev al Colegiului Naţional Militar 'Mihai Viteazul' Alba Iulia a fost găsit în stare de inconştienţă, în urma unei căderi de la etajul patru al clădirii, în zona dormitoarelor. 

A fost apelat serviciul de urgenţă 112, dar, cu toate eforturile echipei medicale ajunse la locul incidentului, care i-a acordat primul ajutor, elevul a decedat'', se arată într-un comunicat transmis de reprezentanţii Colegiului.

Ce bilet a lăsat în urmă Lukas?

El ar fi participat la apelul de dimineață, iar mai apoi s-ar fi dus în camera lui, care era situată la etajul 4, s-a schimbat în haine civile, iar mai apoi s-ar fi aruncat de la etaj. Din păcate, inima lui a încetat să mai bată, în ciuda eforturilor medicilor care au sosit într-un suflet la fața locului. Copilul ar fi lăsat în urma lui și un bilet de adio în care ar fi scris că nu s-ar simți susținut de familia lui. Potrivit presei locale, nimic nu ar fi dat de înțeles că tragedia ar urma să se întâmple, ceea au confirmat și părinții lui.

”Chiar dacă pare greu, noi vom fi mereu lângă tine pentru a-ți sări în ajutor. Să nu îți fie teamă să încerci lucruri noi și dă frâu liber imaginației  ”, a scris pe Facebook mama elevului în clasa IX-a, atunci când acesta a început un nou capitol din viața lui.

Lacrimi elev militar mort

Lukas, elevul care s-a aruncat de la etajul 4 al liceului este plâns de familie și apropiați.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce îi interzice Piero Ferrari soției sale? Romina Gingașu, mărturii fără perdea din mariajul său cu miliardarul: ”Noi femeile nu ne atingem de chestiile bărbaților”

Elevul de 15 ani era pasionat de fotbal

Lukas Ionuț Chiforiuc își dorea în continuare o carieră în domeniul militar. Pe lângă liceul pe care îl urma, tânărul făcea parte dintr-o echipă locală de fotbal din Baia Mare. Aceștia au scris un mesaj emoționant în mediul online.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Lukas, un campion care ne părăsește mult prea devreme... Transmitem sincere condoleanțe familiei și multă putere în aceste momente dificile! Dumnezeu să-l odihnească în pace!!!”, a transmis ACS Gloria Tăuții Măgherăuș.

În luna martie, adolescentul urma să împlinească frumoasa vârstă de 16 ani. Acum, în loc de petrecere, familia lui trebuie să se pregătească pentru înmormântare. Băiatul lasă în urma lui o soră îndurerată.

”Cu nemărginită durere în suflete, pentru cei care l-au cunoscut și l-au iubit pe Lukas și doresc sa-i fie alături pe ultimul drum! Drum lin către îngeri copilul nostru drag!”, a scris mama băiatului.

Lacrimi elev militar mort

Echipa de fotbal din care făcea parte Lukas a transmis condoleanțe familiei îndurerate.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: A murit o profesoară îndrăgită din Iași. "Era un om puternic, curajos și vertical"

Și apropiații sunt îngroziți de cele întâmplate, și îl descriu pe Lukas ca fiind un copil foarte bun.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”Sincere condoleanțe! Vorbele sunt de prisos, Dumnezeu să îl aibă în paza lui și să îl așeze între îngeri!”, a scris cineva.

”Sincere condoleanțe! Drum lin spre cer, Dumnezeu să te aibă în pază Lukas, iar pentru dumneavoastră dragi părinți, Dumnezeu să vă dea putere să treceți peste această grea încercare a vieții”, a mai transmis un apropiat.

Tânărul va fi condus pe ultimul drum duminică, 14 ianuarie. Acest caz a fost preluat de Parchetul Militar, care va face cercetări în acest sens.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si