Close sidebar
Close sidebar

Curs valutar azi, 9 septembrie 2021: Cum evoluează euro?

Curs valutar BNR, azi 9 septembrie 2021. Noul curs valutar va fi actualizat de Banca Națională a României, în jurul orei 13:00, atunci când vom afla noile prețuri ale monedelor internaționale.

Alina Raducu,

Curs valutar azi, 9 septembrie 2021: Cum evoluează euro? [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cursul BNR pentru azi, 9 septembrie 2021

Știrile Kanal D vă prezintă în timp real noile cotații ale monedelor internaționale.  Până atunci, vom vedea care au fost schimbările din lumea monetară la ultima raportare a instituției BNR, pentru data de 8 septembrie 2021.

Curs valutar BNR, azi 9 septembrie 2021. Care este prețul unui euro?

Curs valutar BNR pentru Euro

1 Euro= 4.9479 lei

Miercuri, moneda euro a ajuns la cotația de 4.9479 lei/unitate, înregistrând o scădere ușoară în raport cu leul față de ziua anterioară, potrivit Bancii Naționale a României. Moneda europeană a avut cea mai mică depreciere în raport cu celelalte valute. De la începutul acestei luni, moneda unică europeană a înregistrat tot patru maximuri istorice.

Curs valutar azi, 9 septembrie 2021: Cum evoluează euro? [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Managerul unei agenții bancare din București a sustras banii clienților

Curs valutar BNR pentru Dolar

1 Dolar= 4.1882 lei

Dolarul american, a fost cotat, miercuri, 8 septembrie, în continuă creștere pe piaţa românească, în comparație cu valoarea afișată la cursul anterior. Astfel a ajuns la o cotație de 4.1882 lei pentru un dolar.

Curs valutar azi, 9 septembrie 2021: Cum evoluează euro? [Sursa foto: PixaBay]

Curs valutar BNR pentru Francul Elvețian

1 Franc Elvețian= 4.5483 lei

Francul elveţian a fost cotat miefcuri, de Banca Națională a României cu 4.5483 lei pe unitate, având o creștere ușoară în raport cu leul, cu 0.0118 unități mai puțin decât în ziua anterioară.

Citeste si: Câți bani a făcut un bărbat din Pitești din exploatarea cerșetoriei. Acțiune în forță a poliției

Curs valutar BNR pentru Lira Sterlină

O liră sterlină= 5.7634

În urmă cu o zi, și lira sterlină a avut creștere semnificativă în raport cu leul, astfel a ajuns la o cotație în valoare de 5.7634 lei, mai exact cu 0.0043 de unități mai mult față de cotația BNR din ziua precedentă.

Gramul de aur= 236,1626 lei

Gramul de aur a înregistrat, joi o scădere consecutivă. Astfel cotația afișată de BNR afost de 242,0565 lei/un gram de aur.

Citeste si: VIDEO| Un fals preot din Galați a fost reținut. A adunat 11 mii de lei de la credincioșii care îi făceau donații

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI