Poliţiştii timişoreni au fost puşi la încercare de un individ abia eliberat din penitenciar, unde şi-a ispăşit o condamnare pentru tâlhărie, deşi nici nu a ajuns la vârsta majoratului. La doar câteva ore de când s-a văzut în libertate, tânărul a furat o maşină. Sesizaţi de proprietar, poliţiştii au văzut autoturismul pe un bulevard din oraş. În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se observă cum maşina poliţiei îi blochează calea şi doi oameni ai legii ies să îl imobilizeze pe şofer.

Numai că individul apasă pedala de acceleraţie şi izbeşte cu putere autospeciala de poliţie. Timp de câteva secunde s-au chinuit poliţiştii să îl scoată pe tânărul infractor de la volanul autoturismului furat şi, într-un final, au reuşit. Pus la pământ, individul a fost încătuşat şi urcat în maşina poliţiei.

Citeste si: VIDEO- Zeci de femei cu venituri mici primesc haine pentru interviuri

Tânărul abia a ieșit din închisoare

Dar cursa nebună a tânărului nu s-a încheiat aici. Profitând de neatenţia oamenilor legii, reuşeşte să evadeze chiar de sub nasul lor, cu mâinile încătuşate la spate.

Citeste si: VIDEO- O bunicuță de peste 80 de ani, vaccinată chiar de Valeriu Gheorghiță

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Individul a fost pus la pământ de o maşină aflată în trafic. Şoferiţa din spatele autoturismului care l-a lovit povesteşte cum s-a întâmplat totul.

Citeste si: Obsedatul din Iași, care se masturba în văzul lumii, condamnat la 3 ani de închisoare

Rămas întins la pământ, tânărul a fost dus la spital cu o ambulanţă.

Aşa s-a şi întâmplat, nu înainte de a sufla în etilotest, care a arătat o alcoolemie de 0.74

la mie în aerul expirat. Individul care abia a ieşit din penitenciar şi-a petrecut noaptea în arest şi tot acolo va rămâne dacă va fi condamnat pentru infracţiunile săvârşite într-o zi de libertate.

Citeste si: VIDEO- Autoritățile anunță noi reguli pentru vaccinarea anti-COVID

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si