Pe pasajul Basarab din București a avut loc un accident grav în urma căruia patru persoane au fost rănite și transportate de urgență la spital. Potrivit primelor informații apărute în spațiul public, două autovehicule s-au ciocnit cu putere din cauza vitezei excesive, producând daune majore.

Citește și: Tragedie în Prahova! Focul a distrus o casă un atelier de mobilă și mai multe anexe

Se pare că unul dintre șoferi și-a schimbat brusc direcția de mers, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un alt vehicul. Conform declarațiilor martorilor din zonă, astfel de întreceri nelegale între șoferi sunt destul de frecvente pe Pasajul Basarab, în special în timpul nopții.

4 persoane au fost transportate de urgență la spital în urma cursei nebune dintre cei doi șoferi

În urma impactului violent, una dintre mașini a fost proiectată în gardul de protecție al pasajului, provocând pagube semnificative.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citește și: O nuntă s-a transformat în înmormântare. "Vor fi îngropate împreună"

Pompierii au ajuns la locul accidentului unde patru persoane au necesitat asistență medicală și au fost transportate la spital, două dintre acestea având răni grave la membrele superioare și inferioare, iar celelalte două răni ușoare.

În ciuda speculațiilor, testul cu etilotestul a indicat zero alcool în sângele șoferilor implicați, în timp ce circulația pe sensul Pasajul Basarab-Grozăvești a fost blocată timp de peste două ore în timpul intervenției și cercetărilor.

Citește și: VIDEO- Locul paznicului de la liceu este ținut de... femeia de serviciu


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si