De pe Aeroportul Otopeni au plecat, la ora 6:30, patru zboruri către Munchen, iar o altă cursă a companiei Tarom a decolat la 7:40, informeaza News.ro.

În cursul zilei, mai sunt programate cinci curse către Munchen. La ora 13:00 urmează să decoleze două curse, una care aparţine companiei Lufthansa, iar cealaltă este operată de Scandinavian Airlines.

Alte trei zboruri, operate de TAP Portugal, Lufthansa şi Scandinavian Airlines, sunt programate să decoleze de pe Aeroportul Henri Coandă la ora 19:45.

Nici cele trei curse operate de Lufthansa, care sunt programate să plece spre Munchen de pe aeroportul din Timişoara la orele 14:10, 17:50 şi 06:35, nu sunt anulate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Niciuna din cursele aeriene programate sâmbătă cu destinaţia Munchen nu a fost anulată până la ora transmiterii acestei ştiri.

Dinspre Munchen spre Bucureşti sunt aşteptate să sosească, sâmbătă, şase curse. Două dintre ele sunt operate de Lufthansa şi urmează să aterizeze pe Otopeni la orele 11:55 şi 18:20, ora la care vor sosi şi cursele operate de TAP Portugal, Scandinavian Airlines şi United Airlines. O altă cursă aparţine companiei Tarom şi urmează să aterizeze la 14.20.

Ministerul Afacerilor Externe le-a recomandat cetăţenilor români aflaţi în Munchen să nu părăsească locurile în care se află şi să evite orice deplasări care nu sunt strict necesare. Pentru asistenţa consulară sunt disponibile numerele de telefon +49 89 553307 şi +49 1602087789.

MAE a anunţat, sâmbătă dimineaţă, că, potrivit datelor obţinute până la acest moment, printre victimele atacului de la Munchen nu se află cetăţeni români.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si