Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Prefectura Cluj, CJSU a aprobat câteva modificări de scenarii privind funcţionarea unităţilor de învăţământ din judeţ, după modificarea ratei de infectare.

Astfel, unităţile de învăţământ din comuna Aghireşu intră de miercuri, 23.09.2020, pe scenariul 1 de funcţionare, iar unităţile de învăţământ din comuna Mintiu Gherlii trec pe scenariul 3, ca urmare a depăşirii ratei de incidenţă de 3 cazuri la mia de locuitori.

Școli închise din cauza virusului COVID-19

Alte două unităţi de învăţământ din municipiile Dej şi Turda, vor funcţiona după scenarii modificate: şcoala Postliceală "Louis Pasteur" Dej trece la scenariul 3 de funcţionare, iar Grădiniţa cu Program Prelungit "Prichindelul Isteţ" Turda, trece la scenariul 1.

cursuri exclusiv online la cluj
Cursuri online la școală.[Sursa foto: PixaBay]

După ultima hotărâre a CJSU Cluj, 8 unităţi de învăţământ preuniversitar din judeţ funcţionează pe scenariul 3.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Grupul de Comunicare Strategică: 808 cazuri noi de COVID-19

Citeste si: Trei persoane rănite grav în urma unui accident produs între Braşov şi Târgu Secuiesc

Citeste si: Tot ce nu știai despre COVID-19. Cum să te aperi de virus fără a apela la medici

Evoluţia epidemiologică la nivelul judeţului va fi evaluată constant de autorităţi, iar modificarea scenariilor de funcţionare a unităţilor de învăţământ, precum şi alte măsuri necesare pentru reducerea riscului de îmbolnăvire în rândul comunităţii, vor fi luate imediat ce situaţia o va impune.

Citeste si: Coronavirus în România, 20 septembrie 2020. 1.231 de cazuri noi și 33 de decese cauzate de COVID-19. Bilanțul pe județe și numărul de teste efectuate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si